Tysk teammedlem bygger forretning og muskler i 90-dagers SLMsmart Challenge


Michael Maleck satt i salen under Summit 2014 i Barcelona da 10 selvsikre, sunne teammedlemmer gikk på scenen for å vise hvor mye de hadde gått ned i vekt mens de deltok i den europeiske testgruppen for SLMsmart. Han kunne nesten ikke tro sine egne ører — 70 personer hadde nådd drømmevekten på kun 90 dager!

“Mens jeg satt der, tenkte jeg på alle diettene jeg hadde prøvd de siste 10 årene og hvordan jeg hadde lagt på meg stadig mer - til jeg var 90 kilo,” sier Michael. ”Men ut ifra resultatene jeg var vitne til, var jeg sikker på at SLMsmart vektkontrollprogram kunne fungere for meg også.”

I begynnelsen av 2014 bestemte Michael seg for å starte et sunnere liv, med et næringsrikt kosthold og regelmessige sportsaktiviteter og andre fysiske aktiviteter. Han gjorde fremskritt, men etter produktlanseringen under Summit var han glad for å kunne tilføye SLMsmart til helseplanen sin. Han var spent på om denne velsmakende shaken ville gi han den ekstra hjelpen han trengte for å nå idealvekten før året var omme.

I henhold til SLMsmart-programmet anbefales de som ønsker å opprettholde vekten, å bytte ut ett måltid med SLMsmart Meal Replacement blandet med melk eller vann og en pose e9 energidrikk blandet med vann. De som ønsker å gå ned i vekt, bør erstatte to måltider med SLMsmart Meal Replacement og e9 to ganger daglig. I tillegg anbefales alle som deltar i programmet å spise sunt og være i fysisk aktivitet minst 30 minutter daglig, fem dager i uken.

“Jeg erstattet to daglige måltider med SLMsmart Meal Replacement og en porsjon e9,” sier Michael, “og det beste var at det smakte deilig samtidig som det holdt meg mett. Disse produktene ga kroppen min alt den trengte.”

Michael ble aldri lei av SLMsmart-smaken og gledet seg alltid til neste shake. Han eksperimenterte ved å tilsette espresso, frukt, grønnsaker og Synergy-produkter som Phytolife og Mistify, og syntes alt smakte veldig godt.Han fullførte den 90-dagers SLMsmart Challenge i desember og hadde da gått ned **6 kilo, men samtidig økt muskelmassen. Han fortsatte med sportsaktiviteter og et sunt kosthold, som før han startet på SLMsmart-programmet.

Han sier at hans opplevelse med SLMsmart var så positiv at han nå er midtveis i sin andre 90-dagers utfordring og har som mål å nå en vekt på 68 kilo.

Det er mer enn Michaels fysiske helse som er forandret etter at han begynte å bruke SLMsmart og e9 daglig. Synergy-forretningen hans går bedre enn noensinne. Flere har blitt interessert i Synergys produkter fordi de har sett Michaels resultater og spurt ham hvordan han har klart det. Michael og hans kone Sandra delte nyheten om SLMsmart og e9 ved å spørre venner, kolleger og bekjente om de kjente noen som kunne være interessert i et enkelt, men nyskapende vektkontrollsystem, eller noen som ønsket å tjene mer penger. De brukte Synergys salgsverktøy og lokalt produserte filmer og presentasjoner for å informere dem som ble nysgjerrig, om produktene og muligheten. Alt dette førte til at de nådde tittelen Team Leader bare en måned etter produktlanseringen.

“2013 var en øvelse for oss, i 2014 varmet vi opp og i 2015 får vi gjennombruddet,” sier Michael. “Rekorder vil bli satt, liv vil bli forandret til det bedre, nye og unge stjerner vil bli født og en stor bevegelse vil bli satt i gang. Synergy WorldWide har vært som en sovende kjempe som har vokst konstant de siste 15 årene, men nå våkner kjempen og setter seg i bevegelse for å nå verdenstoppen innen bransjen.”

**Resultatene er ikke typiske, vekttapet varierer avhengig av kosthold og treningsprogram.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us