Synergy WorldWide Hilser Finland Velkommen!

Synergy WorldWide vil gratulere Finland som det nyeste markedet i vår Synergy familie. Den 8. oktober 2011, samlet nesten 1000 mennesker i Helsinki Finland for å feire åpningen av denne eksplosive nye markedet.

Spesielle gratulasjoner ble gitt til Eric og Kati Gammals og Miimu Jaatinen for å oppnå rang av Team Elite. Synergy har ingen tvil om at Eric, Kati, og Miimu vil fortsette å være gode ledere mens de streber etter å oppfylle sine framgangs mål.

Det var en glede å høre fra toppledere, inkluderende Dane Iorg (Presidential Executive), Mads Østvang (Diamond Executive) og Corrine Brandi (Pearl Executive) som delte sine personlige erfaringer om hvordan Synergy WorldWide har forandret livet deres. Alle ble oppbygget og inspirert av deres budskap.

I tillegg lyttet deltakere til Dan Norman (president i Synergy), Stewart Rutter (vicepresident) og Bengt Emanuelsson (Europa general manager) som presenterte Synergy WorldWide og de utrolige mulighetene som ligger foran oss.

Synergy forklarte også andre viktige aspekter som hever selskapet over resten av konkurrerende:
• Den omfattende Synergy kvalitetsforbedringsprosesser
• Den nye Midisinske Rådgivning Styrelse som ble offentliggjort på toppmøtet
• Enestående produktet vitenskap som fører til utvikling av verdens beste produkter
• Synergy team-orientert kompensasjon plan og unik forretningsmulighet

Viktigst, anerkjent Synergy de utrolige ledere som har gjort Finlands fantastisk suksess mulig. Alle fra Stjerne til Team Elite ble anerkjent på scenen for å feire sine resultater og å bli æret for den fantastiske jobben hvert medlem har bidratt til markedets fremgang.

2011 er på vei til å bli et rekordår for Synergy WorldWide, og Finland er en stor del av denne suksessen. Dra nytte av denne muligheten til å vise hvordan Synergy produkter kan hjelpe livene til alle omkring deg!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us