Desember Executive Budskap

Det er utrolig at året 2011 er snart ferdig. Tiden har gått forbi, men for Synergy WorldWide har året vært svært vellykket of velstående. Forretningen har sett kolossal vekst. Faktisk er vi for tiden trending å se 2011 å være det beste året i historien til Synergy WorldWide.

Viktigst til dere og til oss ser vi flere mennesker enn noensinne som får de helsemessige fordelene av vår høyeste kvalitet ernæringsmessige produkter. I tillegg flere realisere de økonomiske fordeler fra å åpne og drive et hjembasert virksomhet og den sterk langvarige inntekt det kan gi. Og vi ser en større innsats blant folk i Synergy til å gi tilbake og utføre vår formål å etterlate seg en arv og en positiv innvirkning på folk verden rundt.

Det som er best med Synergy WorldWide og det som interesserer meg mest er vår fremtid. Du er selskapets mest verdifulle eiendel og har gjort en utrolig jobb med å legge et grunnlag av styrke, tillit og fokus. I det siste 24 månedene har vi gjort store fremskritt for å posisjonere oss der vi kan endelig begynne å markedsføre, merke og fortelle den mest komplette og spennede historie denne industrien noensinne har sett.

I 2012 skal det være mye spennende innlemmet i vår virksomhet som vil lansere oss inn i momentum. Vi vil fortsette å fokusere på produkter som alltid – da detter er grunnlaget for hva Synergy er. Imidlertid vil vi begynne å markere og fokusere på å fortelle historien om økonomisk frihet og velstand gjennom en rimelig og lukrativ hjemmebasert forretningsmodell. Folk sliter med overalt for å finne økonomisk løsninger på en mørk økonomisk virkelighet. Her på Synergy har vi en løsning som er kraftig, levedyktig og tilgjengelig for alle som er villig til å sette inn de nødvendige tid og krefter det tar å bli vellykket. Jeg håper du kan føle deg min begeistring – det er ekte og det er nå tiden at vi begynner å virkelig fortelle om Synergy WorldWide!

Jeg tilskriver mye av spenning og optimisme til våre ledere. Vi har flotte mennesker og Synergy fortsetter å tiltrekke seg flere flotte mennesker hver dag. Jeg nylig leste en bok med tittelen ”It’s Not About You” som er skrevet av de sammen forfatterne som skrev en annen favoritt ”The Go-Giver”. I denne flotte liten historie gjør det følgende uttalelse om ledelse:

"Det største enkeltstående utfordring for enhver organisasjon er den konstant skyen av frykt og tvil som virvler rundt hodene på menneskene som er involvert. Som leder er det din jobb å holde fast på det store bildet, for å se i ditt indre øye, med krystallklar lyd, hvor det er at du skal – det stedet som eksisterer i dette øyeblikk eksistere bare i ditt sinn. Og for å beholde målet selv når ingen andre gjør det... Særlig når ingen andre gjør det. Dine medarbeidere stole på deg å gjøre dette. Det er den største jobben du har.”

Vi skal til flotte steder fordi vi har flotte mennesker som tror og som har visjoner. Ledere som kan se plassen som finnes i deres indre øye! Vi har utrolig ledere og jeg ser frem til mange fremtidige muligheter til å arbeide med hver eneste av dere og deres voksende team.

Inntil neste gang ønsker jeg dere alle en trygg og lykkelig jul! Nyte denne sesongen og utnytte muligheten til å dele dette utrolige budskapet om helse og økonomisk frihet med alle rundt deg.

Sincerely,

Stewart Rutter

CONVERSATION

Instagram

Follow Us