2 Kampanjer – 1 Mål

Vi har bare kommet til mars, og 2013 er bare enda bedre!

Synergy WorldWide har den glede å annonsere to europeiske kampanjer som er utarbeidet for å hjelpe deg til å tjene til sammen €3000 i Korea Cash.

Toppmøtet i Seoul, Korea, den 26-28 september vil bli historisk, idet tusenvis av Team Members fra hele verden kommer sammen for å feire, legge strategier og utvide sin Synergy-visjon.

Disse kampanjene begynner i dag, så nøl ikke.

2x2 Team Builder-bonusutvidelse med Korea Cash

2x2 Team Builder-bonusen som ble lansert i fjor for Europa, er blitt utvidet! Kvalifikasjonene og kontantinsentivene vil være nøyaktig de samme, bare med ett unntak – vi har lagt til et insentiv i form av Korea Cash.

Trenger du en oppfriskning om 2x2? Klikk her …

Hver gang du lykkes med å opprette en 2x2-gruppe, vil du også tjene en ekstra Korea Cash-bonus (€100) – tilsvarende 50 % av utbetalingen for 2x2 Team Builder-bonusen. Korea Cash vil bli spart og utbetalt til dem som registrerer seg og deltar på Synergys globale toppmøte i Korea*.

Eksempel: Jeg er et aktivt Team Member. Jeg oppretter en 2x2-gruppe i mars. Som et resultat av dette, tjener jeg €200 i 2x2 Team Builder-bonus. I tillegg tjener jeg €100 i Korea Cash.

Så enkelt er det. Opprett én eller flere 2x2-grupper i hvilken som helst måned og tjen ekstra kontanter i dag og Korea Cash for å hjelpe deg til å delta på dette årets største Synergy-arrangement!

*Merk: Korea Cash vil bli utbetalt sammen med provisjonen for oktober 2013, etter at registreringen for, og deltakelsen på, toppmøtet er bekreftet. Autoship deltakelse kreves for ALLE utbetalinger.

Kampanje for 2013-toppmøtet i Korea

Videre har vi den glede å annonsere en ny kampanje for toppmøtet i Korea der Team Members kan tjene kontantbonuser ganske enkelt ved å avansere i gradene for første gang. Team Members som avanserer i gradene mellom 1. mars - 31. august, vil tjene en kontantbonus som vil bli spart og utbetalt til dem som registrerer seg og deltar på Synergys globale toppmøte i Korea*.

Personlige sponsorer tjener også!

Synergys kompensasjonsplan belønner teaminnsats, og det samme gjør kampanjen for toppmøtet i Korea. Hvis ett av dine personlig sponsede Team Members tjener noe gjennom denne kampanjen, vil du gjøre det også, så lenge du kvalifiserer for Autoship hver måned.
*Merk: Korea Cash vil bli utbetalt sammen med provisjonen for oktober 2013, etter at registreringen for, og deltakelsen på, toppmøtet er bekreftet. Autoship deltakelse kreves for ALLE utbetalinger.

Spørsmål? Ta kontakt med kundeservice på: 800 15 522 NO, 80251058 DK.

Vi treffes i Korea!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us