Gjeninnføring av 2x2 Builder-bonus

Benytt deg av fordelen med ekstra inntekt i ett år til! 2x2-kampanjen, som begynner 1. februar og slutter 31. desember 2014, er tilbake og i gang.

KONTANTBONUS

Denne 2x2 Builder-bonusen, som er basert på sponsorstøtte og fordobling, blir utbetalt hver gang du oppfyller kvalifikasjonene for den. Du kan tjene denne bonusen et UBEGRENSET antall ganger.

Før vi forklarer hvordan bonusen fungerer, skal vi definere et viktig begrep for 2x2 Builder-bonus.

BYGGE OPP EN POD

Bygge opp en pod blir oppnådd når du personlig sponser et nytt Team Member og deretter hjelper dem til å sponse to nye  Team Members personlig — dette utgjør én pod. Nøkkelen til å tjene en 2x2 Builder-bonus er å lykkes med å bygge to pod-er. La oss vise dette konkret.

1. I februar sponser du personlig Bjørn og Siv som legger inn aktiveringsbestillinger.

2. I mars hjelper du Bjørn og Siv personlig med å sponse to nye personer som hver legger inn aktiveringsbestillinger, mens du, Bjørn og Siv er kvalifisert for autoship.
3. Gratulerer, du har lykkes med å bygge opp to pod-er!

MÅNEDLIG UTBETALING


2x2 Builder-bonusen vil bli utbetalt som en månedlig bonus!

Du og Team Members i hver pod må kvalifisere for autoship på standardnivået eller høyere i den måneden som de to pod-ene blir fullført, for å tjene en Builder-bonus.

Teammedlemmer i Norge vil motta en bonus på € 200!

Du kan tjene denne bonusen hver gang du sponser to nye Team Members, og hjelper dem til å oppnå sine to. Denne kampanjen er bare for Team Members i Europa som sponser downline i Europa. Hvis du sponser personer utenfor Synergys europeiske markeder, vil dette markedets utbetaling for rask start tre i kraft.

Merk: Deltakelse i autoship-ordningen er påkrevd for ALLE utbetalinger.

Synergy er glade for å fortsette denne kampanjen, fordi det oppmuntrer til teamarbeid, samtidig som mer penger går rett i lommen!

Eventuelle spørsmål vedrørende denne spennende bonusen skal rettes til kundeservice.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us