Synergy WorldWide annonserer strategisk inngang på det kinesiske markedet


I dag annonserte Greg Probert, Chairman og CEO i Nature's Sunshine, og Wynne Roberts, President og COO i Nature's Sunshine, et viktig skritt mot fremtiden for selskapet vårt. 

Synergy WorldWide/Nature's Sunshine vil gå inn på det kinesiske markedet, det raskest voksende markedet for direktesalg i verden. Dette er spennende nyheter, og vil helt sikkert gi gode muligheter for oss som selskap til å gå fremover.

For å lese den offisielle pressemeldingen fra Nature's Sunshine Products, klikk her.

----------

Nature's Sunshine Products, Inc.

Selskapets hovedkontor:
2500 West Executive Parkway, Suite 100 Lehi, Utah 84043

26-Jun-14

Til: Synergy-distributører på verdensbasis

Vedrørende: Inngang på markedet i Kina – Nature's Sunshine annonserer strategisk allianse med Fosun Pharma

Som du vil ha lest i den vedlagte pressemeldingen er vi svært glade for å kunne annonsere en strategisk allianse mellom Nature's Sunshine og Fosun Pharma for et samarbeid om å gå inn på det kinesiske markedet, som representerer en betydelig mulighet for selskapet vårt.

Kina har en lang historie i bruk av urteprodukter som en del av en helhetstilnærming til velvære – dets marked for vitaminer, mineraler og ernæringstillegg er $15m6 milliard, og det vokser raskt. I tillegg er Kina verdens tredje største, og raskest voksende direkteselgende markedet.

Dette landemerket av en avtale kombinerer styrkene til Nature's Sunshine med styrkene til Fosun Pharma, og danner et spesielt partnerskap som vil styrke evnen vår til å bygge en robust virksomhet i Kina i årene som kommer. Dette vil i sin tur bidra til den globale styrken og suksessen til NSP som helhet.

Kristine Hughes, medstifter og viseformann i styret, kommenterte på annonsen, og sa, "Ett av mine mål i løpet av de mer enn førti årene i NSP har vært å se produktene våre i bruk på verdensbasis. Jeg har drømt om at vårt varemerke blir gjenkjennelig over alt. Ett av de mest spennende opplevelsene jeg har hatt i mitt liv var å selge produktene våre i Russland både på grunn av fordelene, helsemessig og økonomisk, at produktene våre ble presentert i dette tidligere lukkede landet. Jeg tror at Nature's Sunshine er ett av de beste selskapene i verden på grunn av standardene til våre ansatte og salgsfeltet vårt. Jeg er svært fornøyd med at vi kan hjelpe folk i Kina, som vi har hjulpet folk andre steder. Jeg er svært takknemlig overfor våre ansatte og salgsfeltet for å muliggjøre dette. Drømmene våre blir til virkelighet".

Det vil ikke bli noen endringer i hvordan vi kommer til å drive virksomheten vår i de eksisterende markedene rundt i verden.

  • Vi vil fortsette å arbeide mot målet vårt å bli verdens beste innenfor helse, sunnhet og livsstil og produktstrategien vår vil fortsatt være den samme. 
  • Vi vil fortsette å drive via de samme distribusjonskanalene i de markedene. 
  • Vi vil fortsette å produsere produktene våre i produksjonslokalene våre i Spanish Fork, selv om det er mulig at vi på et tidspunkt i fremtiden vil produsere noen produkter i Kina for det kinesiske markedet. 
  • Vi vil fortsette å styrke den spesielle arven har blitt bygget opp over mange år, og den er bygget på de høyeste kvalitetsstandardene, service og integritet, levert via alle de engasjerte og omsorgsfulle folkene våre.

Vi vil gå inn på det kinesiske markedet og ta i bruk vår unike tilnærming med flere kanaler, flere varemerker og å maksimere markedsmulighetene og -andelen. Vi vil gå inn med Synergy i den direkte salgskanalen og med NSP i detaljkanalen. Men vi må informere Synergy-distributørene at direktesalg i Kina er et svært regulert "lukket" marked som ikke tillater betaling av kommisjoner til personer utenfor Kina. Vi vil måtte utvikle en ny modell for direktesalg, en ny kompensasjonsplan og nye distributørledere som bor i Kina. Det er svært viktig at ingen eksisterende distributørene ikke tar noen skritt for å bygge opp en virksomhet i Kina. Vi vil holde deg informert med jevnlige oppdateringer etterhvert som vi har fremgang i etableringen av vårt joint venture.

Vi forventer at etableringen og den fortsatte driften av joint venturet vil ta noe tid etter som vi går gjennom de nødvendige lovmessige godkjenningene og markedsplanleggingen, o vi forventer at Kina vil bli ett av våre topp 2 markeder innen 5 år, og bidra betydelig til vår totale vekst.

Som Greg Probert, Chairman og Chief Executive Officer i Nature's Sunshine Products kommenterer, "Å gå inn på det kinesiske markedet er det neste logiske trinnet i vekststrategien vår. Vår allianse med Fosun Pharma gir Nature's Sunshine tilgang til dette viktige markedet gjennom en nyskapende, differensiert forretningsmodell med en sterk, lokal partner". Fosuns aktive investering i Nature's Sunshine er en validering av deres tro på Nature's Sunshine, og til deres forpliktelse til suksessen av joint venture".

Og til slutt, vi tror at denne strategiske alliansen representerer et stort strategisk skritt fremover for Nature's Sunshine, et skritt som vil bidra til å bygge vår globale markedsandel, og styrke hele virksomheten vår. Fra en enkel, nyskapende idé for 42 år siden vil inngangen i Kina bety at NSP og Synergy-produktene vil være tilgjengelige i 49 land rundt i verden, og bidrar til å omdanne millioner av liv på veien – og vi går fortsatt fremover.

Takk for alt dere gjør, hver dag Med hilsen

Gregory L. Probert
Chairman og Chief Executive Officer

D. Wynne Roberts
President og Chief Operating Officer

CONVERSATION

Instagram

Follow Us