Vinnerne av Legacy Award 2014!

Hvert år blir noen teammedlemmer nominert til Synergys anerkjente og etterlengtede Legacy Awards. Det finnes tre priskategorier – Hope of Synergy Award, Dan Higginson Humanitarian Award og Foundation of Excellence Award.

Hope of Synergy Award har fått nytt navn; Will Martin Hope of Synergy Award, for å hedre Will Martin som var Presidential Executive og et innflytelsesrikt teammedlem og som gikk bort tidligere i år. Hans arv vil leve videre gjennom denne prisen.

Vi gratulerer følgende vinnere med alt de oppnådde i 2013 og 2014 og med utmerkelsen Legacy Award.

HOPE OF SYNERGY AWARD

Denne prisen blir tildelt teammedlemmer som har en unik og inspirerende historie innenfor Synergy angående produkter, forretning eller helse.

JOHANNA JAUHIAINEN

Johanna bryr seg virkelig om hvert eneste medlem i teamet sitt, og alle aspekter ved forretningen hennes følger høyeste etiske standard. Hun er utrolig aktiv på det finske markedet og prioriteter å delta på eventer hver måned. Men det viktigste av alt er at hun har en sterk visjon for sin forretnings fremtid.


CARLO BRANCA

Carlos far døde da han var bare ett år gammel, og han tilbrakte det meste av ungdomstiden gatelangs i Italia, ofte i farlig selskap med personer som misbrukte narkotika og alkohol. Da han møtte sponsoren sin, Will Martin, bestemte han seg for å endre livet sitt fullstendig. Han har ikke mistet sitt store engasjement for Synergy etter at Will døde, og han arbeider utrettelig for å virkeliggjøre drømmene sine.


JACEK MILLER

Jacek er ikke bare konsekvent når det gjelder å sette seg mål; han er også konsekvent i å nå målene. Han har en av de mest effektive og velorganiserte Synergy-forretningene i Polen. Men det viktigste av alt er at han alltid er klar til å stå til tjeneste for andre.


DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

Denne prisen blir tildelt teammedlemmer som har gjort fremragende filantropisk arbeid både innenfor og utenfor Synergy WorldWide.

FRANZ FRIESS & ANA VAJDA-FRIESS

Dette paret er det perfekte eksempel på Synergys slagord "Etterlat en arv.” De setter stor pris på alt de har og er villige til å dele det med andre. Disse to teammedlemmene forstår hvilke gaver livet har gitt dem, og hvert år gir de derfor en fattig rumensk familie penger til jul. De har dessuten grunnlagt en non-profit-organisasjon som hjelper mange fattige barn i Romania til et sunnere, tryggere og rikere liv.


FOUNDATION OF EXCELLENCE AWARD


Denne prisen blir tildelt teammedlemmer som har bidratt på en fremragende måte innenfor Synergy WorldWide gjennom forretningen sin.

JANNE & MERVI KORKEAKANGAS

Janne og Mervi arbeider sammen i perfekt harmoni og har en blomstrende forretning. De har 9 barn og mange andre forpliktelser, men de har alltid funnet tid til Synergy. De beviser at det er mulig for alle å skape en Synergy-forretning.


GIUSEPPE LUCIO

Giuseppe har arbeidet med nettverksmarkedsføring siden 1983. Erfaringen hans har lært ham hva som gjør et selskap til et fremragende selskap. Etter at han sluttet seg til Synergy, ble han Team Manager på 12 dager, Team Director på 1 måned og Team Elite på 5 måneder. Hans entusiasme og positive og motiverende innstilling hjelper nye teammedlemmer til å bli gode nettverkere.


MICHAŁ & ALDONA MOSIEJKO

Disse prisvinnerne har de største hjertene. De er alltid på pletten for å hjelpe venner, bekjente og fremmede. Etter at de sluttet seg til Synergy, har de arbeidet trofast  og lidenskapelig, og de ser alltid lyst på fremtiden.KEITH ROBINSON

Dette teammedlemmet har vært en viktig støttespiller ved organisering og gjennomføring av eventer i Irland. Han arbeider også med distribusjon av anerkjennelsesartikler, produkter, bannere og andre ting. Han gjør en fantastisk jobb og støtter ikke bare alle på sitt eget team; han tar seg også tid til å støtte andre team både på telefon og ansikt-til-ansikt.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us