Synergys ledelse gratulerer vår nyeste Pearl Executive!
Vi er begeistret over å kunne presentere Italias første teammedlem som har oppnådd tittelen Pearl Executive! Giuseppe Lucio har gjort dundrende suksess siden han sluttet seg til Synergy i februar 2014. Han satte Synergy-rekord ved å bli Team Manager i løpet av den første uken og har siden vært ustoppelig.

Etter deltakelsen på sitt første Team Manager Academy og Legacy Retreat, har Peppes momentum bare økt. Og i februar 2015 ble han Pearl Executive. Peppe nådde denne milepælen ved fokusere på å bygge opp teamet sitt og å hjelpe dem til å oppnå suksess. Hans urokkelige innsats har bidratt til å sette kursen for Italias teammedlemmer, som inspirert av hans arbeidsetikk og utrettelige engasjement, har dominert resultatlistene i Europa. Synergys administrative team er imponert over Peppes lidenskap og energi. Han legemliggjør mange av de kvalitetene som assosieres med slagordet Leave a legacy (Etterlat en arv), som Synergy-familien lever etter.

Vi føler oss beæret over å ha Peppe på vårt team og håper at hans historie vil oppmuntre teammedlemmer over hele verden til å sette seg høye mål og forstå at det ikke er noen grense for hvilken suksess man kan oppnå med Synergy!

KLIKK HER for å få vite mer om Peppes historie og for å lese en artikkel om hans siste bedrifter i Legacy eMagazine for mars 2015.CONVERSATION

Instagram

Follow Us