Tips fra innvierne av Elite Honors: Gjør det enkelt

Før Elite Honors inntjeningsmodell ble lansert i september 2015, utfordret Synergys General Managers sine toppledere til å kvalifisere seg for Elite Honors, og mange tok imot utfordringen. De som greide å skaffe nok CV basert på kunder og nye distributører, ble innvierne av Elite Honors, og de er nå sponsorer for teammedlemmer som er Elite Honors-kvalifiserte.

Innvierne mener Elite Honors er den riktige måten å oppnå en langsiktig ekstrainntekt og belønninger på kort sikt, og de ønsker å gi dere noen tips på vei mot suksess! KLIKK HER for å lære mer om Elite Honors.

Glenn Skamsar, en av innvierne av Elite Honors og Team Manager fra Norge, har siden lanseringen av Elite Honors lagt merke til at teammedlemmer i både hans egen og andres organisasjon setter seg mål med større selvtillit. De tre viktigste aspektene ved forretningsbygging er å registrere trofaste kunder, aktive distributører og å duplisere dette. Det er dette Elite Honors handler om. Det er nettverksmarkedsføring i sin enkleste form.

Glenn har hatt stor nytte av en enkel oppsummering av Synergys kompensasjonsplan og å presentere produktene på en enkel måte. Han vet hva som er Synergys fortrinn både når det gjelder produkter og muligheter, og han fokuserer på de fortrinnene når han snakker med potensielle kunder og distributører. En forenkling av denne informasjonen er viktig, fordi personen som mottar den må forstå den godt nok til å kunne dele den med andre.

“Jeg deler Synergys forretningsmulighet ved hjelp av tre setninger: Du vil få provisjon via Elite-rabatten på alle produkter du kjøper og alle produkter dine kunder kjøper,” sier Glenn. “Du vil få en månedlig basisprovisjon for å bygge en forretning basert på at du rekrutterer nye distributører til organisasjonen din. All basisprovisjon som dine distributører tjener, vil du få utbetalt en kopi av i form av Mega-Match-bonusen i Synergys kompensasjonsplan.”

Glenn kunne ha kommet med masse detaljer når han snakker om Synergy-forretningen, men den informasjonen kan de får senere. Det er ikke lurt å overlesse en potensiell distributør med for mye informasjon. Han forklarer ofte Synergys kompensasjonsplan ved å sammenligne med en salgssjef og hans eller hennes selgere. Salgssjefen vil tjene det samme, krone for krone, som det selgerne selger for, og det motiverer sjefen til å støtte selgerne sine. Synergy fungerer på samme måte, bortsett fra at det ikke er noen fare for at en dyktig selger vil overta jobben din, og det er sjelden misunnelse mellom teammedlemmer fordi du får ut av forretningen det du legger i den.

De europeiske teamene presenterer produktene fra litt ulike vinkler, og Glenns team forenkler budskapet ved å fokusere på tre helseområder: sirkulasjon, immunsystem og pH-balanse. Når han snakker om ProArgi-9+, blar han opp i Physician's Desk Reference (amerikansk oppslagsverk for leger) og viser at produktet er omtalt der. Det har vist seg å være et flott salgsargument.

“Enkelheten i dette budskapet, kombinert med det enkle og forretningsbyggende systemet Elite Honors, skaper en sunn og voksende organisasjon der alle er aktive og liv blir forandret,” sier Glenn.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us