ØNSK LEGACY RETREAT 2018 VELKOMMEN


Som en gruppe beboere på Stillehavsøyene sier: Bula!

Det kan bety hei, farvel, velkommen, hengivenhet og mye mer. Du må lagre dette ordet i den mentale ordlisten når du nå skal dra med Legacy Retreat 2018, for vi skal til FIJI!

Bli med oss, 25.–30. april 2018, til hjertet av det sørlige Stillehavet, der man finner hvite strender, krystallklart vann, luksus og fullstendig avslapning.

På Fiji virker det som tiden går saktere for å matche landets tempo. Landet består av over 300 øyer. Det er så mange ting å se og opplevelser å ha på Fiji – det er vanskelig å vite hvor du skal begynne! Dette er en drømmedestinasjon for alle turister, spesielt når du reiser med Synergy WorldWide.

Vi ønsker ikke at du skal gå glipp av denne kommende Legacy Retreat-turen - bestem deg nå for å bli kvalifisert til å bli med! Kvalifiseringtiden er fra 1 januar til 31 desember 2017.

Klikk her for å lære hvordan du kan kvalifisere deg for Legacy Retreat 2018.


DIN FERIEDESTINASJON PÅ FIJI
Inspirert av en tradisjonell fijiansk landsby, har InterContinental Fiji Hotel & Resort ypperlige fasiliteter satt blant kokospalmer og 35 hektar naturlig flora. Nyt fijiansk gjestfrihet i nærheten av Natadola strand, en strand i verdensklasse, dykk blant strålende koraller, slapp av i basseng og spa eller nyt 18 hull på PGA-godkjent golfbane. InterContinental Fiji Hotel & Resort vil være ditt hjem borte fra hjemmet på en ekte luksusutflukt.

Selvfølgelig kommer ikke de minneverdige øyeblikkene ved Synergy Legacy Retreat fra det fantastiske hotellet eller den fenomenale utsikten alene. Med Synergy får du en rekke aktiviteter og opplevelser å velge mellom, deilige måltider å nyte og sjansen til å nyte selskapet fra Synergys beste og mest dedikerte ledere.

Styr kursen mot øyene. Kvalifiser i år og opplev Fiji i stil. Vi ser frem til å belønne deg med paradis i 2018.

For å se en video-oppsummering av Legacy Retreat i Monaco i 2017, klikk her.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us