Påmeldingen til Summit 2018 er nå åpenBesøk oss i Torino, Italia 4. – 6. oktober for Synergy WorldWides Europa Summit 2018. Meld deg på i dag for å delta på Summit, for å bli med oss i å feire fremgang, og samtidig lære hvordan du får vekst i forretningen din.


Dess raskere du registrerer deg, dess mer sparer du. Plassene er begrenset, så det kan være lurt å sikre seg en plass så raskt som mulig.
Registreringstidspunkt

Tidlig registering
24. mars – 30. juni
€99
Ordinær registrering
1. juli – 31. august
€129
Nye teammedlemmer*
1. juli – 31. august
€99
Registrering under arrangementet
4. – 6. oktober
€149

Den oppgitte prisen er per person, og inkluderer tilgang til alle event på Summit. Hotell og transport er ikke inkludert. *Nye teammedlemmer må ringe inn sin registrering til kundesenteret innen en måned etter at de har registrert seg som teammedlem for å få den rabatterte prisen.

Vi vil at du skal glede deg til turen til Torino. Derfor vil deltagerne til Synergy Summit få tilgang til spesialpriser på noen av de beste hotellene i nærheten av arenaen Centro Congressi Lingotto. For rabatterte priser og annen informasjon om overnatting, besøk.

Vi går og gleder oss hvert eneste år til å delta på Summit for å danne oss et bilde over vårt enorme potensiale, og for å få et større perspektiv over vår forretning og muligheten til å oppnå maksimalt velvære ved hjelp av Elite Health. Gå ikke glipp av muligheten til å lære av flere av Synergys mest suksessfulle forretningsbyggere og oppleve hvorfor Synergy WorldWide er så forskjellig fra alle andre.


Sett av tid i kalenderen din og planlegg Summit nå med en gang. Vi gleder oss til å se deg i Torino!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us