Bli Betalt På Dine Premisser Med Hyperwallet

Den 9 September vil Synergy Worldwide introdusere en ny utbetalingsmåte for distributører ved å lansere Hyperwallet Pay Portal. Hyperwallet gir deg kontroll over hvordan du mottar betalinger fra Synergy på en rask, enkel og pålitelig måte.

Her er noen av de mange fordelene du kan nyte hvis du velger å bruke Hyperwallet Pay Portal:

  • Valgfri utbetalingsmåte. Velg en praktisk måte å samle dine midler. Integrert utbetalingsalternativ gjør det enkelt for deg å få betalt ved å bruke din foretrukne overføringsmetode.
  1. Overfør midler til din bankkonto. Du kan enkelt overføre tilgjengelige midler til din bankkonto med bare et klikk.
  2. Tilgjengelig forhåndsbetalt kort. Be om et forhåndsbetalt kort som kan brukes til dagligdagse kjøp, akkurat som et debetkort. Det kan ta et par uker for det forhåndsbetalte kortet ankommer, så be om det med den gang. Alle fremtidige provisjoner og bonuser vil bli gjort tilgjengelig på det fysiske kortet ditt i det øyeblikket vi sender betalingen gjennom Hyperwallet. Noe som betyr du vil ha dine midler tilgjengelig flere dager tidligere enn du er vant til.
  3. Virtuelt kort. Bruk tilgjengelige midler til kjøp på nettet, akkurat som et kreditt- eller debetkort. Som det forhåndsbetalte kortet vil dine penger være tilgjengelig umiddelbart etter vi har betalt provisjoner og bonuser.
  • Raskere levering av midler. Vår nye utbetalingsmetode lar deg få tilgang til dine betalinger raskere enn noen gang før og integrerte betalingsoversikt og verktøy gir deg bedre innsikt over dine midler.
  • Reduserte utgifter og gebyrer. Denne betalingsportalen gjør det mulig for oss å kutte mange av dine overføringsutgifter og/eller gebyrer, noe som betyr at du beholder mer av dine hardt opptjente penger.
  • Lokal valuta utbetalingsinnstillinger. Du kan samle midlene dine i den valutaen som er praktisk for deg.
  • Dedikert Hyperwallet-kundeservice. Telefon, e-pot og chat støtte er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål om Hyperwallet, samt raskt løse hvilket som helst overføringsproblem. Vi verdsetter din tid og ønsker at du får beste mulige service tilgjengelig.

Hvordan komme igang med Hyperwallet

Hyperwallet vil bli tilgjengelig for bruk ved neste utbetalingsperiode, 9. September 2019. Ring Synergy Kundeservice i dag for å registrere deg. Etter at provisjonene og bonusene dine er behandlet og klare til å gå den 9. September vil du motta en aktiverings-e-post fra Hyperwallet som inneholder trinnene som trengs for å aktivere kontoen din og godta den første betalingen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us