Betalingsoppdatering for Europa

I løpet av de siste årene har banker i Europa gått over til å bruke sikrere elektroniske betalingsprosesser, inkludert 3D secure. Fra 1. januar 2021 blir dette obligatorisk, og implementeres i alle banker i Europa for å øke sikkerheten ved online kjøp. Dette inkluderer ekstra trinn for godkjenning av kredittkorttransaksjoner som administreres direkte mellom deg, kredittkortinnehaveren og bank- / kortleverandøren din.

I forbindelse med denne nye prosessen, forventer ikke Synergy Worldwide noen avbrudd i din normale flyt av bestillinger. Vi setter imidlertid pris på din tålmodighet og forståelse ettersom vi alle må bli vant til de endringene som kreves når vi integrerer dette i systemet vårt.

Når du behandler en ordre med Synergy som bruker kredittkort for betalingsmåten, kan denne prosessen variere litt avhengig av banken din og hvilken plattform som brukes.

Bestilling via kundesenter: 
Når du ringer til kundesenteret for å bestille, må du være forberedt med alle kredittkortopplysningene dine, som normalt. Som en del av den sikre 3D-prosessen kan du bli bedt om å kontakte banken din for å fullføre belastningen. Våre kundeserviceagenter vil kunne veilede deg gjennom denne prosessen.

Online bestilling: 
På samme måte, når du går online for å legge inn din bestilling, sammen med alle kredittkortopplysningene dine, vil du motta en popup-melding som viser deg hvordan du fullfører den fullstendige valideringsprosessen mens bestillingen blir gjort.

Forsikre deg om at du har aktuell og fullstendig kontaktinformasjon hos oss, og husk å tillate popup-meldinger i nettleseren din, slik at det nye vinduet kan startes riktig hvis det kreves av banksystemet.

Autoship-bestillinger: 
Merk at Autoship-bestillinger vil fortsette å behandles som normalt, men noen ganger kan du motta en forespørsel om bekreftelse av kredittkorttransaksjon via e-post fra banken din. Sørg for at du følger instruksjonene i e-posten for å fullføre transaksjonen, og sørg for at Autoship-bestillingen er fullført og kan sendes.

Hvis du støter på problemer med behandlingen av kredittkortet, kan du kontakte kredittkortleverandøren / banken din direkte for ytterligere hjelp knyttet til 3D-secure prosess.

Som alltid vil våre kundeserviceagenter hjelpe deg og svare på spørsmål du måtte ha. Du finner ytterligere detaljer på bloggen vår ved å klikke her.

Vi ønsker deg et utrolig godt nyttår, og håper at 2021 vil finne deg lykkelig, sunn og med muligheter til å sette preg på ettertiden!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us