Få mer ut av treningen med FL-3X Gel

Hvis du stadig tester grensene dine for å oppnå mål kan det føre til uønsket belastning og slitasje i muskler og ledd over tid. Du kan støtte kroppens funksjoner og få bedre helse generelt ved å holde deg til sunne og trygge treningsrutiner, som inkluderer en oppvarmings- og avkjølingsperiode. 

Så, hvordan trener vi trygt? Det er viktig å forberede kroppen din – inkludert leddene – før du begynner på økten, for å sikre at du trener trygt og effektivt. 

FOKUSERT OPPVARMING

Forbered økten din med 5–10 minutters oppvarming som fokuserer spesifikt på de muskelgruppene og leddene du kommer til å bruke i dagens program. Denne oppvarmingen kan inkludere lett tøying, jogging eller lignende aktivitet med lav intensitet, og til og med lett vektløfting for bevegelighetens skyld. Disse alternativene kan hjelpe deg å få fart på blodsirkulasjonen og gjøre kroppen klar for arbeid.

ROLIG AVKJØLING

Når du er ferdig med økten, ta deg litt tid til å gradvis roe og kjøle ned muskulatur, lunger, hjerte og også sinnet. Dette vil hjelpe pulsen din med å roe seg og komme ned til hvilepuls, noe som igjen vil sørge for at du slipper å føle deg svimmel og ør når du er ferdig med å trene. Du kan starte med å senke takten og redusere motstanden i treningsøvelsene før du går videre til statisk uttøying og væskeinntak. En avkjølingsperiode på 5–10 minutter vil vanligvis være tilstrekkelig for å oppnå disse fordelene.    

FYLL PÅ MED FL-3X GEL 

Få mer ut av all innsatsen du legger ned i treningen din med Synergys FL-3X-gel. FL-3X er fullpakket med fordelene fra glukosaminhydroklorid, kondroitinsulfat (begge fra naturlige kilder) og antioksidante planteekstrakter, og er en intelligent treningspartner for deg med en aktiv livsstil. De unike ingrediensene støtter måten du beveger deg på med en formel som bidrar til bevegelighet, fleksibilitet og de grunnleggende bestanddelene i bindevevsproduksjon.  

Du kan forbedre treningsrutinen din hver dag – uansett aktivitet – ved å inkorporere disse stegene i økten. Oppnå bedre resultater og bedre helse med FL-3X. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us