Vårtilbud i påsken

Hopp våren i møte med nye Synergy Swag-effekter! Fra den 3. april til og med den 5. kan du tjene opp tilbehør-kreditt som du kan bruke på Synergy tilbehør som for eksempel en ryggsekk, notatbøker, en mappe, flasker osv. For hver 2500 NOK du bruker på Synergy-produkter i en bestilling, får du 250 NOK ekstra som du kan bruke på dine favoritteffekter og tilbehør med Synergy-logoen på i mai.

For å kvalifisere deg må du legge inn en produktbestilling online i perioden 3.–5. april 2021 eller sende en e-post til kundeservice i samme tidsrom. Når bestillingen er fullført, kan du ta kontakt med vårt vennlige Kundeserviceteam i mai og få hjelp til å få utstedt din tilbehør-kreditt. Gjør deg klar til å sprette inn i påskesesongen, og bunkre opp med Synergy-produkter i høytiden. 

Trenger du et eksempel? 
1. Janne legger inn og gjennomfører en bestilling på nettsiden den 5. april. Bestillingen inneholder Synergy-produkter til en verdi av 5300 NOK.
2. Hun får da 500 NOK i tilbehør-kreditt som hun kan bruke i mai. Janne tar kontakt med kundeservice for å løse ut sin tilbehør-kreditt.

Merk
- Du må kjøpe Synergy-produkter for minimum 2500 NOK for å kvalifisere for denne kampanjen.
- Bestillinger må legges inn online via nettsiden eller sendes inn via e-post i ovennevnte tidsrom for å kvalifisere. Bestillinger sendt inn til kundeservice vill bli plassert den 6 April.
- Vennligst merk at “Autoship-bestillinger”, “kjøp 3, få 1 gratis”-pakker og større produktpakker uten kvalifiserende volum ikke omfattes av denne kampanjen. 

Synergys tilbehør-kreditt løses ut via Kundeservice, og du kan bruke den i hele mai 2021. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us