September Super Mentor Kampanje

Er du klar til å utvide ditt team og dele fordelene til Synergy? September er endelig her og er perfekt for å gjøre nettopp det. Start høsten med et smell og kvalifiser deg for ekstra bonuser.

Det er veldig enkelt!

        1. Personlig spons et nytt teammedlem i september og få en Monthly Mentor Super Month Bonus (195 kr) når de bestiller sin kvalifiserende aktiveringsordre (minimum 200CV). 

        2. Følg Monthly Mentor kampanjen som vanlig og få en ekstra bonus (195 kr) etter to måneder hvor ditt nye teammedlem har hatt kvalifiserende bestillinger. Klikk her for å lese mer. 

Hva betyr dette enkelt forklart? Få en bonus på 195 kr når et nytt personlig sponset teammedlem fullfører sin kvalifiserende aktiveringsordre, OG en ekstra bonus 195 kr etter 2 måneder der det nye teammedlemmet har fortsatt med kvalifiserende ordre. 


Vilkår
- Husk at du som alltid må være en aktiv deltager i Synergys Autoship-program og at du må opprettholde minimum 200 CV i ditt personlige TC1-volum for å kvalifisere deg til Synergy-kampanjer. 
- Monthly Mentor Bonus er en tidsbegrenset kampanje som er utviklet for å oppmuntre mentorvirksomhet i Synergy-organisasjonsbygging innenfor europeiske markeder. Derfor ser vi kun på bestillinger som legges inn i Europa. 
- Alle aspekter av dette bonus-/kampanjeprogrammet er ikke-overførbare, og de kan ikke tas ut i kontanter. Mottageren kan ikke ha noen utestående krav fra Synergy ved utbetalingstidspunktet for bonusen. 
- Personlig sponsede europeiske Teammedlemmer må legge inn en kvalifiserende Aktiveringsbestilling i henhold til markedsspesifikasjoner. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us