Norsk Mentoring prosjekt klar for lansering

Er du vår neste Team Leader? Synergy starter nå et prosjekt i Norge hvor vår målsetning er å finne den neste Team Leader for vårt marked. Dette blir et prosjekt som strekker seg over 90 dager, og for de som fullfører alle 90 dagene vil det nesten være garantert at du tar flere store skritt oppover på vår tittelstige. 

Som deltager på prosjektet vil du få mentoring av noen av våre beste ledere. De vil gi deg veiledning og råd underveis. De vil hjelpe deg og være en samtalepartner for deg og din Synergy forretning. Du vil også få tilgang til et nytt system som vil hjelpe deg med å strukturere din arbeidshverdag og som vil dytte din forretning i riktig retning. 

Dette er et helt frivillig prosjekt, og ingen skal føle seg tvunget til å delta. Men som deltager forventes det at du har dedikert aktivitet hver uke. At du rapporterer din ukentlige progresjon og at du oppnår minstemål for aktivitet. Men ved at du tvinger deg til denne aktiviteten forventer vi også at du kommer til å oppnå resultater. 

Vi har begrenset antall plasser til deltagere, så vi håper at de som blir med er dedikerte til prosjektet. Hvis du ønsker mer informasjon om prosjektet eller melde deg på kan du ta kontakt med Espen Frydenberg, Nordisk salgsdirektør, på espenf@synergyworldwide.com eller på telefon +34 935 248 612.

Velkommen til et spennende prosjekt, og jakten på vår neste Team Leader. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us