Synergy Europa høstkick-off er her!

Vi er glade for å kunne komme tilbake til et personlig møte på det europeisk arrangement 9. september! Hold av datoen og vær med oss til en spennende dag i Barcelona. Du kan bygge nettverk, møte nye mennesker, gjenforenes med gamle venner og få siste nytt om Synergy Europa. Bli med Bryant Yates, den europeiske direktøren, Lynn Ohman, administrerende direktør, og vår æresgjest, Synergy-grunnleggeren Dan Higginson, og mer! 
 


 
Vi har Early bird-billetter tilgjengelig fra 1. april til 31. mai. Billetten vil inkludere full tilgang til arrangementet, lunsj og en gratis swag bag for kun 50,00 EUR! Fra 1. juni, vil billettene stige til 60.00 EUR.

Dette er et dagsarrangement som holdes den 9.  september i Barcelona, Spania. Arrangementet starter klokken 11.00 og avsluttes rundt klokken 18.00. Møtet vil finne sted på det flotte World Trade Center på havnen i Barcelona, nær sentrum og med lett tilgjengelighet til offentlig transport. Det er her Synergy Europa-kontorene våre er lokalisert, og vi er glade for å åpne dørene våre for at du kan komme å besøke kontoret, ta bilder og si hei før arrangementet starter. 

Arrangementet blir holdt på engelsk, men vi er glade for å tilby oversettelse for alle andre språk som har 50 eller flere personer forhåndsregistrert for å delta per språk. Snakk med teamet ditt, organiser deg og bli registrert slik at vi kan forberede direkte-oversettelser med ditt foretrukne språk. 

Gjør deg klar til en informativ dag med nylanseringer, anerkjennelse og moro! Hvilket land vil ta med flest deltakere? Hvem vil være på scenen for å bli anerkjent for sine bemerkelsesverdige prestasjoner det siste året? Nå er tiden inne for å bygge bedriften din STØRRE, BEDRE og DRØFTIGE og feire sammen i Barcelona denne høsten!  

 

Merk:   
Hvis vi ikke forhåndsregistrerer minst 450 deltakere innen 15. juni vil arrangementet bli avlyst. I det usannsynlige tilfelle at dette skjer, vil vi refundere alle forhåndsregistrerte arrangementsbilletter. Synergy Europa vil imidlertid ikke være ansvarlig for penger brukt på transport, overnatting eller andre utgifter. Gi meldingen videre! Få deg og teamet ditt registrert så raskt som mulig, slik at vi kan låse arrangementet og du kan bestille transport/overnatting. Vi gleder oss til å se deg!  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us