Spennende sommersalg! Få bilder som kan deles her

Kun i en begrenset periode, får du 40 % RABATT på utvalgte Synergy-favoritter: SmartMeal, Collagen+, Collagen+ Beauty og Immune Booster! Optimaliser sommerens velværeregime og spar STORT med det samme.

Den er tilgjengelig for både kunder og teammedlemmer, gjelder for enkeltpakker, flerpakninger og kan også kombineres med din Abonner og spar-rabatt. Del tilbudet med teamet ditt og ikke gå glipp av det!
LÆR MER OM PRODUKTENE?


SmartMeal: Vår deilige måltidserstatningsshake, fullpakket med hele 24 gram protein per porsjon. Et vegansk og smart valg for optimale resultater.

Collagen+: En forbedret formel gir fordeler for hele kroppen og bidrar til riktig proteinsyntese samt kollagenproduksjon i hele kroppen.

Collagen+ Beauty: Hjelper med å forvandle, gjenopprette og friske opp huden din, hår og negler med førsteklasses marine kollagenpeptider! Gir deg en mulighet til å oppnå ekte skjønnhet fra innsiden og ut. Som månedens produkt i juli kan du nå nyte godt av flere besparelser med vårt Spennende Sommersalg.

Immune Booster: Med en deilig blandet bærsmak støtter den den normale funksjonen til immunsystemet ditt, beskytter cellene dine mot oksidativt stress, bidrar til normal energigivende metabolisme og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.


Merk:
· Tilbudsrabatt på 40 % gjelder for pris & CV/QV.
· Vær oppmerksom på at enkelte produkter kan være utilgjengelige i enkelte land. For detaljert informasjon, vennligst se vår hjemmeside.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us