Gjør deg klar for Liver Health og Zinc Protect!



Nyt gratis frakt på bestillinger som inneholder Zinc Protect og/eller Liver Health frem til slutten av september.

Vi har nå sluppet to nye produkter, Liver Health og Zinc Protect! Vi går tilbake til det grunnleggende som kreves for å ta vare på kroppene våre med disse nyhetene. Men – la oss ta en nærmere titt på begge produktene. Navnene sier jo sitt, men hva gjør de egentlig? 


LIVER HEALTH 


Leveren din utfører hundrevis av livsnødvendige oppgaver for deg, og den fungerer som et stort filter for kroppen gjennom å rense blodet for giftstoffer. Dermed er det helt essensielt å ta god vare på leveren hvis du vil ha en velfungerende kropp og helse. Liver Health inneholder en unik blanding av urter som beskytter leveren og støtter dens naturlige funksjoner. Disse inkluderer fordøyelse samt sunn glukose- og lipidomsetning.

Med røtter fra storborre, gurkemeie og gulsøte samt spirulina og løvetann forsyner produktet leveren med næring som tradisjonelt har vært kjent for å bidra til leverens funksjoner. Dette er det perfekte tilskuddet til velværerutinen din. 



ZINC PROTECT


Fra antimon til sink – kroppen din trenger mineraler for å fungere som den skal. Sink er nøkkelen til hundrevis av viktige funksjoner, inkludert omsetningen av sukker og protein, DNA-replikasjonen og den kognitive funksjonen. Sink er et spormineral med mange funksjoner og fordeler. Det støtter immunforsvaret, har en rolle i stoffskiftet og bidrar til normal kognitiv funksjon. Sink er også involvert i smaks- og luktesansen. 
 
Dette produktet inneholder sinkglukonat, blader og stilk fra tare og timianblader for å støtte din immunfunksjon.  




Vil du vite mer? 

Utforsk faktaarkene om Liver Health og Zinc Protect. Her får du dybdekunnskap om vitenskapen bak disse eksepsjonelle produktene.  





Gjør en positiv endring for kroppen din i dag!

Nyt gratis frakt på bestillinger som inneholder Zinc Protect og/eller Liver Health frem til slutten av september.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us