Skandinavisk Kickoff i Hell

Vi inviterer hermed alle til Synergy Kickoff den 13. Januar 2024 kl. 12:00 – 18:00 i Hell, på Radisson Blue Hotel Trondheim Airport. Hotellet ligger på flyplassen Værnes (TRD), i gangavstand fra terminalen, se vedlagte link: https://www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/radisson-blu-trondheim-airport

Dette må du få med deg! Synergy har vært gjennom en stor omstilling som har gått over mange år. I denne perioden har det vært stillstand i Europa, mens Synergy har opplevd stor vekst i andre markeder. Nå er det på tide at Europa kommer etter. Bli med og hør og opplev hva som skjer i Synergy, for nå er det på tide å gjøre noe med Synergy forretningen!

Her blir det mange nyheter, oppdatering på alt som har skjedd den siste tiden, gode talere som vil dekke hvordan vi best jobber med Synergy i dag og brukererfaringer fra folk som har brukt Synergy-produktene. Kort sagt: en dag fullspekket med interessant informasjon og motivasjon. Sørg for at du også får med deg de du ønsker å samarbeide med i fremtiden for å bygge opp din Synergy forretning.

Vi starter med kickoff kl. 12:00 og holder på frem til kl. 18:00, avbrutt av en times lunch. Vi tar så en times pause før middag. Vi fortsetter deretter utover kvelden/natten med sosialt samvær, og her er alle hjertelig velkommen til å delta.

Vi har også innhentet priser for overnatting/mat fra Radisson Blue Hotel Trondheim Airport:

Dobbeltrom med 2 personer, inkludert frokost, Kr. 1345 pr. natt.
Enkeltrom, inkludert frokost, Kr. 1245 pr. natt.
Lunch/wraps: Kr. 150,- (Det blir også gratis tilgang til Smartmeal)
Middag, 2 retter, Kr. 585,-

Bestilling av mat gjøres til Anita Losen på telefon 92655577, ved at dere vipser beløpet som skal betales til henne og merker overføringen med deres navn og id nummer.

Alle bestillinger til Radisson Blue Hotel Trondheim Airport må være gjort senest den 15.12.2023 for å få rommene til den prisen som er avtalt. Etter denne tid kan dere bestille rom direkte på deres hjemmeside. 

Bestill rom her.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us