Skandinavia Team Manager akademiet oppsummeringDen første årlige Skandinavia Team Manager akademiet var en storsuksess! Kvalifisert team medlemmer fra Norge, Sverige og Danmark samlet på Radisson Blu Resort i Trysil, Norge i 3 dager og 2 netter med ledertrening, teambygging aktiviteter, og deilige måltider.

Årets arrangement kombinert fantastiske presentasjoner fra toppledere inkludert Mads Østvang (Diamond Executive) og Stefan Patrik Kristofferssen (Emerald Executive), William Martin (Presidential Executive), hvorav alle nådde ut til å inspirere og lære Team Manager hvordan å ta sin Synergy virksomhet til neste nivå.

Deltakere hørte også fra Dan Norman (Synergy president), Bengt Emanuelsson (Europa General Manager), og Tommy Bethards (Senior Marketing Communications Manager), som de delte verdifull informasjon om strategier å bygge virksomheten og målsetting.

Gratulerer til alle som kvalifiserte seg og deltok på Skandinavia Team Manager akademiet. Det er på grunn av din ytterste hengivenhet og utrettelige innsats som gjør Synergy hva det er i dag. For resten av våre europeiske markeder, vil det være en Team Leader Training i Helsinki, Finland på 18. til 19.mai for alle finske Team Leaders og over, og Sentral-Europa Team Manager akademiet finner sted i Tyrol, Østerrike den 1. til 3.juni for nye Team Managers og over.

Vi oppfordrer alle over hele Finland og Sentral Europa for å jobbe hardt og bli med oss for disse hendelsene. For å kvalifisere for Finland Team Leader Training, bare oppnå Team Leader mellom nå og 11.mai 2012. For Sentral-Europa Team Manager akademiet oppnå Team Manager mellom nå og 25.mai 2012 og du vil bli invitert til å delta.

Lykke til og vi sees snart,

Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us