Europakonferansen 2012 – Mads ØstvangPå vår europakonferanse i København samles teammedlemmer fra hele verden for å glede seg over suksessen til Synergy WorldWide. Hør toppsjefer, leger, helseeksperter og Synergys eget team fortelle om hvor viktig det er å ha et friskt hjerte, og se hvordan Synergy WorldWide leder an i bransjen. Les mer om foreleserne under, og husk å melde deg på europakonferansen 2012 i dag.

Mads Østvang, Diamond Executive

Da Diamond Executive Mads Østvang gjorde sine første undersøkelser om Synergy, så han på selskapet, produktet, timingen og godtgjørelsesplanen og fant at selskapet var sterkt på alle disse fire områdene. Mads mente at Synergy var et meget solid selskap.
 
"Jeg traff en gruppe svært dyktige mennesker som hadde opplevd suksess i denne bransjen tidligere, og vi begynte å teste produktene. Tilbakemeldingene vi fikk var overveldende, og til slutt bestemte vi oss for å engasjere oss i Synergy", sier Mads. Synergy har også endret et annet aspekt ved Mads' liv: produktene har gitt ham mer styrke og energi.

Mads fortsetter, "Det virker som jeg bygger opp styrken min like raskt som jeg gjorde tidlig i 20-årene, og jeg er virkelig imponert over effekten produktene har i forhold til trening. Det har også vært en glede å få se hvordan produktene har beriket livene til så mange andre. Jeg liker å møte mennesker når jeg reiser, og elsker å lytte til deres fantastiske historier om produktene våre. Slike resultater, både de personlige og forretningsorienterte, har for meg vært en bekreftelse på at jeg virkelig har valgt det riktige selskapet!"

Vi ser fram til å se deg i København!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us