Melding fra europas øverste ledelse

Nå som det nye året er godt i gang, er det fantastisk å se og føle begeistringen i hele virksomheten. Jeg kom nettopp hjem fra et besøk til flere europeiske markeder der vi har sett noe av den mest oppmuntrende veksten vi har hatt som selskap. Mens jeg besøkte disse markedene og deltok på en rekke oppstartsmøter for 2013, kunne jeg se, og det viktigste av alt, føle den drivende kraften til folk som er begeistret og aktivt engasjert i å bygge opp en Synergy-virksomhet.

Entusiasmen og den ekte optimismen for fremtiden er smittsom! De har sine utfordringer og hindringer i likhet med resten av oss, men de velger å sette fokus på hva som gjør oss til et fantastisk selskap og hva denne sjansen virkelig kan bety for dem som griper den. Jeg er svært stolt over det europeiske markedet og spent på fremtiden i den delen av verden.

Jeg er svært entusiastisk når det gjelder 2013. Det føles som om aktivitetsnivået og engasjementet bare øker idet vi forener oss og setter fokus på alt som gjør oss til et innflytelsesrikt selskap. Denne bransjen kan, som du sikkert vet, være vanskelig, men den kan samtidig være den mest givende og berikende erfaringen, idet vi virkelig setter fokus på å hjelpe andre med å oppnå personlig suksess. Denne virksomheten, i likhet med hvilken som helst annen lønnsom bestrebelse, krever hardt arbeid, engasjement og store forsakelser. Denne virksomheten handler, som du ser, ikke så mye om sluttresultatet som det gjør om selve veien dit.

Under mine siste reiser over hele Europa, tilbrakte jeg ganske mye tid sammen med vår aller første europeiske Presidential Executive, William Martin. Jeg ble minnet om en opplevelse jeg hadde med Will på et arrangement for noen få år siden her i Utah. Han møtte to kvinner fra Canada som kommenterte følgende etter at de hadde hørt Will snakke om å være helt blakk før Synergy dukket opp i livet hans og deretter oppnådde økonomisk frihet, «Will du er så heldig! Det må være som å vinne i lotteriet å bli Presidential Executive.» Will svarte uten et øyeblikks nøling, «Nei, det kan ikke sammenlignes med å vinne i lotteriet. Når du vinner i lotteriet, går du glipp av veien dit. Det er den som virkelig er den mest givende delen.»

Will lærte meg en fantastisk lekse den dagen. Han har absolutt rett. Denne virksomheten handler om reisen vi alle investerer i hver eneste dag. Den dreier seg om personene vi kommer i kontakt med og bygger varige forhold til. Jeg håper at vi alle husker å nyte selve reisen, idet vi hever vårt aktivitetsnivå og engasjement i 2013.

Med vennlig hilsen
Stew

CONVERSATION

Instagram

Follow Us