Global Summit 2013 - Seoul, Sør-Korea


Nå åpnet for registrering

Synergy Team Members og ledere fra hele verden skal samles i september på det som garantert vil bli en livsendrende, enestående firmabegivenhet. Synergy WorldWide 2013 Global Summit vil bli avholdt i Seoul, Korea, og det er nå åpent for registrering.

Vi oppfordrer deg til å delta den 26.-28. september for opplæring, inspirasjon og entusiasme når du lærer hvordan verdens mest vellykkede forretningsgründere oppnår suksess. Opplev kulturen i Korea samtidig som du nyter samværet med Team Members fra hele verden.


Agenda/Saksliste
Møtene og begivenhetene på Global Summit vil finne sted fredag den 27. og lørdag den 28. Summit vil bli avholdt på det imponerende Coex-senteret i hjertet av Gangnam-distriktet. Dette Summit vil gi en helt spesiell fornemmelse av energien til Synergy WorldWide, takket være talere og opplæringstimer, møter for hvert land, en kveld med anerkjennelser og påskjønnelser, mottakelser og kulturelle forestillinger.

Det vil bli arrangert heldagsturer i området onsdag den 25. og torsdag den 26. for de som ankommer tidligere til Seoul. Prisen på disse turene er 76 USD per person og vil inkludere lunsj. Meld deg på tidlig for å reservere en plass. Nærmere informasjon om turene finner du på nettsiden for registrering til begivenheten.

Transport i Seoul
Ved ankomst til Incheon International Airport vil du finne flere praktiske og rimelige alternativer for enkel transport til hotellet, Coex-senteret eller dit du ønsker å dra først. Du finner nærmere informasjon på nettsiden for registrering til begivenheten.

Alternativer for hotell
Det finnes et stort utvalg av hoteller i Seoul. Vi har, som en ekstra service til deg, oppført over tjue hoteller på nettsiden for registrering til begivenheten, og alle sammen befinner seg innen en avstand av 8 km fra konferansesenteret. Disse hotellene koster mellom 97 og 410 USD per natt. Flere av de oppførte hotellene tilbyr en rabatt til Summit-deltakere. For mer informasjon, klikk her.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us