ProArgi-9+ vinner prestisebetont pris i Polen

onsdag, juni 18, 2014

En fornem gruppe av Polens mest anerkjente fagpersonell innen helse og medisin kom sammen i april i år til en årlig begivenhet kalt Golden Otis Award Ceremony. Herr Radek Baszynski, Synergy WorldWides generaldirektør i Polen og Tsjekkia, mottok under denne seremonien Golden Otis Award of Trust på vegne av selskapet vårt.
Golden Otis-organisasjonen beæret Synergy med denne prisen som en anerkjennelse av ProArgi-9+ som et kvalitetsprodukt som det spurte fagpersonellet, de spurte forbrukerne og pasientene over hele Polen hadde stor tiltro til. Vitenskapen og effektiviteten knyttet til ProArgi-9+ ble av denne organisasjonen erklært å være både pålitelig og «nødvendig» for menn og kvinner over hele verden.

«Golden Otis Award of Trust 2014, som vi mottar i dag,» sa Baszynski, «er enda en bekreftelse på kvaliteten til våre produkter. Jeg er utrolig glad for å motta denne prisen. Den gir oss enda sterkere motivasjon for å finne den beste løsningen når det gjelder helse og ernæring.»

Herr Pawel Krus, styreleder for lokalavdelingen av Golden Otis-organisasjonen, bemerket at denne prisen «er den største og eldste forbrukerprisen i Polen».
Vi hos Synergy WorldWide overbringer vår oppriktige takk til Golden Otis-organisasjonen for å anerkjenne vårt engasjement til helse og kvalitet, og for å beære oss med denne fantastiske prisen.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.