Nylig avholdte Kickoff viser at Skandinavia vil nå en milepæl i 2015!

Over 200 svenske, danske og norske teammedlemmer ble samlet utenfor Oslo for årets første event – Kickoff 2015! De feiret et vellykket 2014 og forberedte seg på et spennende nytt år sammen med Synergy WorldWide. 

Synergy Skandinavia er klar for å gjøre 2015 til et blomstrende år! Det ser vi tydelig ved at så mange som 118 av deltakerne registrerte seg for Summit 2015 i løpet av Kickoff. Skandinavia er klar for å bygge forretning og for å benytte enhver anledning til å gjøre det.

Teammedlemmene fikk høre Synergys Chief Scientific Officer, Dr. Matthew Tripp, som hadde reist fra Utah til Norge for å fortelle i detalj om våre produkter og planene for klinisk testing i NSPs og Synergys nye laboratorier. Presidential Executive Mads Østvang og Emerald Executives Eric og Kati Gammals inntok også scenen for å snakke om produkter, lederskap og fantastiske nye muligheter. Det var en glede å ha alle fire talere på eventet.

General Manager Bengt Emanuelsson kunngjorde at SLMsmart Activation Challenge forlenges ut mai måned. Teammedlemmene får en ny sjanse til å delta i utfordringen og tjene SLMsmart aktiveringsbonus, SLMsmart utfordringsbonus og til å kvalifisere seg for SLM 10 Club. 2x2 Builder Bonus ble også forlenget.

Kampanjen for Summit 2015 i Roma ble offisielt kunngjort! De 125 beste poengsankerne (Topp 125) i kampanjen Race for Rome vil bli belønnet med pengepremier før de reiser til Summit 2015. I tillegg vil hver måned de 10 beste poengsankerne (Månedens Topp 10) bli premiert.

I forkant av en ny runde med SLM 10 Club-kvalifiseringer, mottok norske og svenske teammedlemmer som kvalifiserte seg for SLM 10 Club i 2014, anerkjennelse for flott innsats med å dele produktene og aktivere nye kunder og distributører på SLMsmart. Disse teammedlemmene er levende beviser på at det gir resultater når man setter seg mål og handler deretter.

Takk til alle som deltok på dette flotte eventet. Vi gleder oss til å oppleve et fremgangsrikt og blomstrende 2015!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us