Offisiell pressemelding: Nature’s Sunshine bekrefter sin dedikasjon til kvalitet

Inngåelsen av partnerskap med Nature’s Sunshine Products (NSP) var en viktig milepel i Synergy WorldWides historie. Synergys mål om å skape de beste produktene innen bransjen ble en realitet da dette partnerskapet ble inngått. NSPs eksepsjonelle dedikasjon til kvalitet har sin parallell i Synergys daglige aktiviteter. Som selskap er Synergy svært stolt over sin relasjon til NSP og verdiene som dette hederlige selskapet står for. 


NSP kom med en offisiell pressemelding 6. februar, der de befestet sitt urokkelige løfte om å fremstille rene og effektive helseprodukter - uten unntak.


Nature’s Sunshine Products Har Vært Dedikert Til Kvalitet i 42 år og vil Fortsette å Være Det  


LEHI, Utah, 6. februar 2015 – Nature’s Sunshine Products Inc. (“NSP”), en av verdens fremste produsenter og distributører av førsteklasses helseprodukter innenfor markedet naturlig helse og velvære, kan med stolthet videreføre sin 42-årige historie med produksjon og produkter av eksepsjonell kvalitet. 

Det finnes et vell av kosttilskudd på markedet i dag. Hvordan kan kundene vite hva de faktisk får? Også innenfor den godt kontrollerte naturmiddelindustrien, varierer kvaliteten på produktene sterkt. Heldigvis er det fremdeles noen selskaper som ønsker å være best og å tilby de beste produktene. 

Hvert år investerer NSP millioner av dollar i kvalitetssikring og kvalitetskontroll, som omfatter inspisering av nasjonale og internasjonale leverandører, banebrytende utstyr, kvalifisert personale, testmetoder og laboratoriematerialer, dokumentasjon med mer. “Det gjelder mye penger,” sier Gregory L. Probert, styreleder og Chief Executive Officer hos NSP. “Men vårt omdømme er verdt hver dollar og hvert minutt vi bruker på å sikre at våre brukere får de beste kosttilskuddene som finnes.” 

Nature’s Sunshine har fått ry på seg for å ha den høyeste kvaliteten innen bransjen, ved å hele tiden investere tid og ressurser på å sikre at det som står på etiketten er nøyaktig det som er i flasken. Det starter med å finne råmaterialer fra pålitelige og godkjente leverandører. Før NSP benytter en leverandørs råmaterialer, besøker våre forskere leverandørens fasiliteter og utfører en grundig kontroll for å sikre at høsting og bearbeiding av plantematerialer oppfyller Nature’s Sunshines høye standarder. Dette kan omfatte å observere en innhøsting for å påse at den er bærekraftig, besøke kontorer og produksjonslokaler, se på relevante interne dokumenter, til og med å inspisere hygieneprosedyrene i fasilitetene. Alle steiner blir snudd under Nature’s Sunshines kvalitetskontroll.

Overlegen kvalitet omfatter også fremstilling av Nature’s Sunshines egne produkter i topp moderne, klimakontrollerte, 18 000 kvadratmeter store lokaler i Spanish Fork i Utah. NSPs eksperter bruker høytrykksvæskekromatografi, infrarødt-analyser, tynnsjiktskromatografi, gasskromatografi, induktivt koblet plasma-massespektrometri og andre vitenskapelige metoder og annet utstyr for testing av råmaterialer — og ferdige produkter — for å verifisere at de korrekte planteartene og plantedelene er benyttet. 

NSPs kvalitetseksperter utfører en rekke tester for å sjekke forekomsten av mulige forurensninger, deriblant tungmetaller, jord eller andre urenheter, gjærsopp, mugg, bakterier, pesticider, herbicider, stråling osv. Analyser blir utført for å sjekke vitamin- og mineralinnholdet. Totalt har NSP tilgang til over 600 forskjellige kvalitets- og renhetstester som kan benyttes for råmaterialer og ferdige produkter, i tillegg til det avanserte analyseutstyret og vitenskapelige eksperter som påser at analysene blir utført korrekt.

“At vi har så omfattende prosedyrer under fremstilling og oppbevaring av produktene våre, skiller oss fra de fleste andre selskaper,” sier Lynda Hammons, Vice President of Global Quality and Regulatory Affairs hos NSP. “Jeg kan ikke snakke for selskaper som outsourcer produksjonen, men jeg er fullstendig trygg på våre produkter fordi vi observerer og tester dem under HVERT ENESTE trinn av produksjonsprosessen.”

Under produktutvikling, produksjonskontroll og testing av ferdige produkter følger NSP strenge kvalitetsstandarder som innenfor industrien kalles GMP (Good Manufacturing Practices). I NSPs metodelaboratorium arbeider dessuten fire forskere med doktorgrad, som har utviklet egne metoder for testing av aktive stoffer i naturmaterialer. Mange av disse er publisert i fagfellevurderte artikler i vitenskapelige tidsskrifter. NSP deler selvfølgelig disse nye, nøyaktige testmetodene med andre, i håp om at kvaliteten vil øke innenfor hele industrien når alle samarbeider. 

Nature’s Sunshine er stolte over å ha blitt sertifisert av forskjellige uavhengige organisasjoner som evaluerer kvalitet. Det omfatter den prestisjefylte godkjenningen fra TGA (Australia Therapeutic Goods Administration), som er nødvendig før et selskap kan selge urteprodukter i Australia. NSP er også sertifisert av NSF (The National Sanitation Foundation International), The International Aloe Science Council og Brunswick Laboratories i Southborough, Massachusetts. I 2013 ble dessuten Nature’s Sunshine utpekt av Forbes Magazine til ett av Amerikas mest pålitelige selskaper og var ett av bare fire utvalgte selskaper i kategorien "farmasøytiske selskaper". 

Nature’s Sunshine 42-årige dedikasjon til kvalitet, service og integritet har gjort selskapet til en anerkjent referanse for helsekostindustrien. Selskapet er dedikert til fremragende utvikling, fremstilling, kvalitetskontroll og kundetilfredshet og gir mennesker som ønsker å holde seg sunne og friske, et utvalg av trygge, effektive og innovative produkter. 

Om Nature’s Sunshine Products     

Nature’s Sunshine Products (NASDAQ: NATR), et ledende selskap innen naturlig helse og velvære, markedsfører og distribuerer ernæringsprodukter og pleieprodukter ved globalt direktesalg via 670 000 uavhengige ledere, distributører og kunder i mer enn 40 land. NSP fremstiller de fleste produktene i egne, topp moderne fasiliteter og fortsetter å sette standarden for den høyeste kvalitet, sikkerhet og effekt på markedet i dag. Selskapet har tre rapporteringspliktige forretningssegmenter som er inndelt på bakgrunn av distributørbase, likheter i kompensasjonsplaner, samt den internasjonale organisasjonen av NSPs ansatte og deres ansvarsområder (NSP Americas, Asia Pacific and Europe; NSP Russia, Central and Eastern Europe; og Synergy WorldWide). Selskapet støtter også arbeidet for barns helse og sunnhet over hele verden gjennom sitt partnerskap med The Sunshine Heroes Foundation.      

Ytterligere informasjon om selskapet finnes på nettsiden,
www.naturessunshine.com

Kontakt: 
Steve Bunker
Chief Financial Officer
Nature’s Sunshine Products, Inc. Lehi, Utah 84043
(801) 341-7303 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us