Ny generaldirektør er utnevnt for Skandinavia

Benjamin Clarholm-Anton, Synergys tidligere salgsdirektør og marketingsjef for Europe, har blitt utnevnt til Synergy Scandinavias generaldirektør for Finland, Norge, Sverige, Danmark og Island fra og med 11. mai 2015.

Før Benjamin flyttet til Sverige for å støtte Europas generaldirektører, var han Synergys salgsdirektør og marketingsjef for Stillehavsområdene i Asia. Han har til nå vært en verdifull ressurs for det europeiske markedet, idet han har tatt seg av arrangementer og initiativer som var vanskelige å administrere fra hovedkontoret i USA. Han er svært dyktig og kunnskapsrik, har fremragende arbeidsetikk og lang erfaring, noe som er en stor fordel for Synergy Scandinavia når han nå fortsetter i sin nye rolle.

Benjamin har arbeidet i internasjonale organisasjoner, inkludert EU i Belgia, Uganda, Kenya og Haiti. I 2012 sluttet Benjamin seg til Oriflame, et europeisk selskap basert på direktesalg, der han arbeidet med salgs- og marketsføringsprosjekter i Thailand, Laos, Kambodsja, Myanmar og Indonesia. Benjamin er opprinnelig svensk, og snakker i tillegg til sitt morsmål, både engelsk, norsk og fransk flytende. Han har to mastergrader fra Uppsala-universitetet i Sverige og University of Connecticut i USA, der den ene er i samfunnsvitenskap og internasjonale relasjoner, mens den andre er i sosiologi.

Vi vil på vegne av Synergy WorldWide få takke Bengt Emanuelsson for de 6 årene han har viet seg til å hjelpe fram og støtte veksten i Synergys europeiske markeder som generaldirektør. Han sluttet seg til Synergy i april 2009, og har vært medvirkende til Europas vekst i løpet av disse årene. Vi er svært takknemlige for hans engasjement, harde arbeid og entusiasme. Vi ønsker ham lykke til med hans avansement til nye muligheter.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us