REGISTRER DEG NÅ: Elite Honors Club-trening 29. januar og KickOff 30. januar 2016 i Oslo


Den 29 januar mellom kl 17.00 – 20.00 treffes vi i Oslo for en eksklusiv trening for de svenske og norske distributørene som har kvalifisert seg minst tre ganger til EHC mellom september 2015 og 28. januar 2016.

Deltagerne vil blant annet bli kjent med Synergy’s nye Vice President for Europa, Mr. Carmelo D’anzi, som vil dele sine erfaringer med oss, og samtidig gi oss et innblikk i Synergy’s planer for 2016-2017.

Du vil også treffe Benjamin Clarholm-Anton, General Manager for Skandinavia, samt alle våre norske medlemmer fra Million Dollar Club. Vi vil også få en spesialpresentasjon av Reidun Lydersen Dalheim, Pearl Executive fra Norge, som hittil er den eneste skandinaviske Synergy distributøren som har lykkes med å personlig sponse ti andre distributører som har kvalifisert seg til EHC 2015, og dermed har tjent den høyeste Go Elite bonusen.

Etter denne treningen vil vi sammen spise middag på hotellet.

KLIKK HER FOR Å REGISTRERE DEG

Lokale: Radisson Hotel & Conference Center, Alna

30 januar mellom 09.00 – 18.00 er det tid for 2016 årets KICKOFF for Sverige og Norge.
En dag full av informasjon og spennende forelesninger fra blant annet Mads Østvang, Bart Woodcook, Eric & Kati Gammals, Stefan Patrik Kristoffersen, Martin Østvang, Heidi Byrkjeland med flere.

KLIKK HER FOR Å REGISTRERE DEG

Lokale: Radisson Hotel & Conference Center, Alna
Etter Kickoff  vil vi sammen spise middag på hotellet med påfølgende entertainment.

For mer informasjon, klikk her.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us