Vinnerne av utfordringen for virksomhetsoppbygging


Resultatene fra utfordringen for virksomhetsbygging for juli er klare! Deltakerne fikk store premier for å rekruttere flest teammedlemmer i juli, samtidig som de også ble kvalifisert for Elite Honors. Fantastisk godt jobbet til alle i den nordiske regionen som jobbet hardt for å oppnå en plass blant de 5 beste:

Førsteplass - Christer Sverre, Norge
Premie: Apple Watch, Summit-billetter (2), invitasjon til GM-middag

Andreplass - DenizGungør, Norge
Premie: Ipad Mini, Summit-billetter (2), invitasjon til GM-middag

Tredjeplass - Morten Sand, Norge
Premie: V6 produktpakke, Summit-billett (1), Synergy t-skjorte og ryggsekk

Fjerdeplass - Kristiina og KaleviNiskanen, Finland
Premie: V3 produktpakke, Synergy t-skjorter (2), Summit-billett (1)

Femteplass - Ane Hagen, Norge
Premie: Synergy shakerflaske (1) og t-skjorter (2), Summit-billett (1)

Gratulerer til Christer Sverre fra Norge som tok førsteplass i utfordringen. Han rekrutterte 11 nye teammedlemmer i juli, og var fast bestemt på å vinne hele greia!

«Jeg elsker konkurranser», sier han. «Jeg bestemte meg tidlig for at jeg skulle vinne denne konkurransen og sette Norge på kartet.»

Christer likte utfordringen og sa at den gav ham gode muligheter til å treffe nye mennesker. Å jobbe med slike flotte mennesker har hjulpet ham med å bli en bedre utgave av seg selv, og å sette sitt eget preg på ettertiden.

«Synergy er selskapet som deler det målet jeg har satt meg, om å etterlate verden i bedre tilstand enn den var da jeg ble født, og det er svært viktig for meg», sier Christer.

Vi vil takke Christer for hans fantastiske innsats, og takke alle som deltok og gjorde denne utfordringen så vellykket. Synergy er heldige som har et så hardtarbeidende team av enkeltpersoner som er med på å etterlate en arv!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us