Ny Team Leader: Marianne HenriksenMarianne Henriksen fra Lillehammer jobber fulltid som osteopat i egen klinikk, hvor hun hjelper klienter med å oppdage en holistisk tilnærming til helse. Som osteopat jobber Marianne med forholdet mellom kroppens funksjon og struktur, med en forståelse av at riktig ernæring er en viktig faktor for å få dette forholdet til å fungere.

Selv om hun har anbefalt Synergy-produkter i over fire år, var det ikke før hun møtte Diamond Executive Bart Woodcook for to år siden at hun innså at det var på tide å begynne å investere mer tid i Synergy-forretningen sin.

“Bart viste meg hvor Synergy er og hvor selskapet er på vei,” sier Marianne. “Han motiverte meg nok til å satse. Jeg har alltid vært interessert i nettverksmarkedsføringsselskaper, men har aldri følt meg så hjemme som jeg gjør med Synergy.”

Innen Synergy er det en følelse av at alle jobber mot det samme målet, sier hun, og alle teammedlemmene hun har møtt så langt har hjertet på riktig sted. Marianne ble spesielt imponert over Synergy da hun reiste til USA for å møte grunnlegger Dan Higginson og hun fikk se prosessene rundt testing av produktkvalitet, produksjon, klinisk utprøving samt forskning og utvikling med egne øyne. Denne opplevelsen forsikret henne om at Synergy WorldWide er et ærlig selskap og et trygt sted å være.

Marianne er mor til en datter på 7 år og sier at hun en dag håper at hun får frihet til å planlegge dagene som hun ønsker og tilbringe mer kvalitetstid med familien sin.

“Hovedmålet mitt akkurat nå er absolutt at Synergy-forretningen min skal ta opp mer av tiden min slik at jeg ikke trenger å jobbe så mye senere,” sier Marianne. “Jeg har lyst til å jobbe internasjonalt og hjelpe så mange som mulig med å oppnå Elite-helse. Jeg vet at det er her jeg kommer til å holde meg. Dette er min fremtidige økonomiske og helsemessige forsikring.”CONVERSATION

Instagram

Follow Us