Norges topprekrutterer: Jon Ragnar Krogstad

Synergys Topprekrutterer-utfordring er underveis! Hver måned kan teammedlemmene konkurrere i sitt marked for å vine offisielle Topprekrutterer-medaljer (gull, sølv og bronse). Teammedlemmet som tjener gullmedaljen vil også få et blogginnlegg dedikert til seg som en anerkjennelse av prestasjonen. Den 31. desember kommer Synergy så til å kunngjøre prisen Årets rekrutterer sammen med en spesiell hovedpremie!

FØRSTEPLASS
JON RAGNAR KROGSTAD

Som regelmessig bruker av Synergy-produktene siden januar 2010, er Jon begeistret over å være inne i Synergy-systemet. Ikke bare har han hatt stor suksess med å rekruttere teammedlemmer, han er mentor for mange fornøyde kunder som melder om overbevisende produkthistorier. Jon suksess har vært så stor at han i juli 2016 gjorde Synergy til en fulltidsbeskjeftigelse, til tross for at han hadde pensjonert seg fra luftvåpenet etter 42 år i tjeneste.

Jon ble introdusert til Synergy av broren sin, som hadde positive opplevelser med Synergy-produktene. På sin side hadde Jon de samme positive erfaringene i løpet av kort tid. Siden han vet at alle produktserier testes grundig og fremstilles av ingredienser av beste kvalitet, føler Jon seg trygg på å dele dem med andre.

Drivkraften bak Jons rekrutteringsanstrengelser er å hjelpe folk med å få et bedre liv samtidig som han forbedrer sitt eget. Han har lyktes i rekrutteringen gjennom å bruke forbindelser han har fra sitt yrkesmessige og sosiale liv, samt gjennom familiemedlemmer. Jon deler Synergy med andre ved å ganske enkelt formidle sine egne erfaringer med produktene på en lettforståelig måte.

«Hver dag gir Synergy-produktene meg den helsen og energien jeg trenger for å leve som jeg vil, uten begrensninger», sa Jon.

Jon er glad for å kunne arbeide aktivt igjen og bruke lederferdighetene han fikk i luftvåpenet til å formidle Synergys muligheter og bygge opp virksomheten sin.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us