Styrketrening for ledelse – oppsummeringTidligere denne måneden var hundrevis av ambisiøse teammedlemmer samlet til viktig opplæring og en hyggelig Synergy-helg. Dette arrangementet ble holdt på World Trade Center i Barcelona og gav deltakerne grundige presentasjoner om temaer som omfattet kundene, tillit, kraften i duplisering, og effektiv oppbygging av forretninger. Nye produkter ble premiert, kraftgivende systemer ble forklart, og dyktige foredragsholdere delte viktig informasjon.

Selvfølgelig var det ikke bare snakk om forretninger, for Synergy teammedlemmene vet å more seg. Mange kvalifiserte seg til en fantastisk VIP middag langs Middelhavets brygge. Andre tok en runde i byen og ble gjenforent med venner, feiret suksess og hygget seg i byen.

Synergy retter en oppriktig takk til alle som presenterte, deltok og var med på denne styrketreningen for ledelse. I påvente av fremtidige arrangementer i Europa, kan du sjekke fotoalbum- og videooppsummeringen, som viser gode øyeblikk og minner fra Barcelona.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us