Årets Rekrutterer: Christer Sverre


Etter mange måneder med hardt arbeid, har Norges Christer Sverre fortjent prisen Årets Rekrutterer med utrolige 44 nye rekrutter i 2016! Helt fantastisk!

I 2016 har teammedlemmer i hele Synergys Nordenregion jobbet hardt for å hente inn nye rekrutter til bedriften. Christer har skjøvet den øvre grensen høyere enn alle ved å rekruttere flere enn noen andre teammedlemmer i hele det nordiske markedet. Å oppnå denne fantastiske bragden har betydd alt for han.

Ved å sette månedlige, ukentlige, og daglige mål klarte Christer å bygge opp en fantastisk bedrift mens han samtidig hjalp de andre teammedlemmene med råd for å bygge opp sine egne bedrift.

«Hold deg borte fra negativitet og pessimisme,» sier Christer. «Framgang er bygget på positivitet og optimisme, så pass på at du er fokusert og positiv. Viktigst av alt, pass på at du virkelig bryr deg om folk, og ta vare på deg selv slik at du kan ta vare på andre.»

Nå som 2017 er i gang, har Christer satt nye mål for seg selv, og satser på å oppnå tittelen Team Manager i fremtiden. Men det viktigste for ham er ikke titlene, men arven han ønsker å etterlate seg. Håpet hans for fremtiden er å fortsette å fordele mulighetene Synergy tilbyr for bedre helse og mer rikdom.

«Jeg forstod tidlig at når jeg drar ut og treffer nye mennesker og opplever nye steder, så endrer vi faktisk liv og øker livskvaliteten til de vi møter. Disse øyeblikkene gjør meg stolt over å jobbe for dette selskapet, og derfor passer jeg på at alle jeg møter hører om Synergy WorldWide.»


Gratulerer til Christer for en kjempebra jobb. Vi er heldige som har hardtarbeidende teammedlemmer som deg, som er villige til å gå ekstra langt for å fordele mulighetene Synergy tilbyr de som ønsker å etterlate seg en arv.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us