PROARGI-9+ ATTER EN GANG PUBLISERT I «PHYSISIANS’ DESK REFERENCE» (PDR) 2017
Physicians Desk Reference, «PDR», det vil si legehåndboken i USA, har nettopp lansert sin utgave for 2017. Synergy Worldwide kan med glede meddele at ProArgi-9+ for fjerde år på rad står oppført i PDR.

I den 71. versjonen av PDR beskrives ProArgi-9+ atter en gang som «Det L-Arginin produkt med høyest kvalitet i verden» og at «ProArgi-9+ utvikledes gjennom et samarbeid mellom ledende vitenskapsmenn og kardiovaskulære spesialister som har gjennomført omfattende undersøkelser på L-Arginins kapasitet til å fremme en helsevinnende kardiovaskulær funksjon.»

PDR finnes tilgjengelig på bibliotek, på bokhandler, på apotek og klinikker, og den er en ressurs som benyttes av leger og medisinske spesialister over hele Nord-Amerika. At ProArgi-9+ inngår i PDR gir Synergy WorldWide verdifull troverdighet, og gjør at produktet vises på markedet. Vi oppmuntrer alle teammedlemmer til å benytte denne informasjonen når du inviterer andre til å oppdage ProArgi-9+ og dra fordel av dens effektive ingredienser for å kunne leve et sunnere liv. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us