Synergy Back in Hell!Synergy corporate inviterer til møte på Hell, Trøndelag, lørdag 09. juni. Vi gjentar suksessen fra sist, og inviterer dere alle til et storslått corporate møte på Hotell Scandic på Hell. Er du interessert i å lære hvordan du kan bygge en suksessfull forretning ved hjelp av enkle grep, samt få en dypere forståelse for tanken bak Network Marketing er dette stedet du må være denne helgen. Vi får storslått besøk fra USA, og kan nevne

Presidental Executive Rudy Pedroza
Diamond Executive Bart Woodcook
Selvfølgelig kommer også vår egen General Manager for Nord Europa, Rob Lord

Sammen vil disse gi deg en fantastisk dag med opplæring i forretningsdrift, motivasjon og inspirasjon. Du vil få en ny innsikt i Team Work, positivt samarbeid og masse nye verktøy for økende vekst og drift av egen forretning. Ditt første steg på veien for å bli en suksessfull og selvstendig nettverker starter nå, så meld deg på for en spennende helg.

Denne helgen vil du IKKE gå glipp av!
Meld deg på via EventBrite på denne linken.

Rudy og Bart har forskjellige styrker som vi tar sikte på å utnytte maksimalt. Med dette i tankene vil vi sette sammen denne treningsdagen med dette spesielt i tankene.

INFORMASJON:
Generelt sett deler vi opp dagen i to seksjoner som sist.
Del 1.
11.00 – 13.00
13.00 – 14.30 lunch

Del 2.
14.30 – 18.00

Scandic Hell Hotel
Sandfærhus 22, NO-7570, Hell, Norway

Vi legger opp til flere lengre pauser mellom hver del, der det vil bli muligheter til å «mingle» og snakke sammen i mindre grupper gjennom hele dagen.
Dette er en viktig dag med opplæring som du ikke vil gå glipp av!

Registrer deg for deltagelse på corporate treningsdagen via denne linken på EventBrite:CONVERSATION

Instagram

Follow Us