Arven fra Dr. Tripp -- Viktig meddelelse


Gjennom de siste fem årene har både kundene, våre teammedlemmer og selskapet hatt stor nytte av det arbeidet som dr. Matthew Tripp, vår Chief Scientific Officer, har bidratt med. Hans bidrag til forskning og utvikling av våre produkter har vært uvurderlig for vårt mål om å forvandle liv rundt om i verden.

7. mai 2018 gikk dr. Tripp av med pensjon fra sin stilling hos Nature’s Sunshine Products og Synergy WorldWide. Han vil fra nå av bruke tiden sin på familien. Gjennom den tiden dr. Tripp var ansatt innførte han robuste formulerings- og valideringsprosedyrer for firmaet vårt. Han lanserte banebrytende nye produkter og systemer, og dokumenterte effekten.

Dr. Tripp ledet planleggingen, åpningen og den daglige driften av Hughes Center for Research and Innovation. Under hans ledelse analyserte ansatte på Hughes Center både nye og gamle Synergy-produkter, studerte ingredienser og prøver, og styrket det sterke, vitenskapelige grunnlaget for Synergys fremtid.

Synergy har vært utrolig heldig som har hatt muligheten til å jobbe med dr. Tripp på slutten av hans yrkeskarriere. Han kom til oss med mange års erfaring og anerkjent kunnskap om menneskelig helse. Ser vi fremover, så vil dr. Tripp sin forskning og metode bli videreført via det talentfulle og ekstremt innovative teamet han bygget opp. Dette oppegående teamet, bestående av kvalifiserte forskere og klinikere, brenner for å fortsette å hjelpe folk med å oppnå Elite Health.

Om noen få måneder vil Hughes Center flytte sammen med Synergy inn i hovedetasjen i den vakre nye bygningen vi deler med Nature's Sunshine. De som kommer og besøker de nye kontorene til Synergy, vil få se de toppmoderne laboratoriene og klinikkene med egne øyne. Kanskje vil besøket ditt bli en mulighet til å reflektere over arbeidet til dr. Tripp, samt en mulighet til å se Synergys satsning på vitenskapsbaserte produkter for fremtiden.

Vi vil benytte anledningen til å ønske dr. Tripp og hans familie lykke til med pensjonisttilværelsen. Vi takker ham for hans viktige arbeid, for hans mange kurs og presentasjoner samt for hans bidrag og engasjement til Elite Health. Han har virkelig, sammen med Synergy, etterlatt seg en arv vi er klar for å bygge videre på.

«Dr. Tripps arbeid har vært uvurderlig for Synergy WorldWide. Vi takker ham for arven han etterlater og for etableringen av Hughes Center, et senter som i stor grad har bidratt til hvordan våre produkter bygger opp under Elite Health rundt om i verden. Det har vært en glede å ha ham på teamet vårt, og vi gleder oss til fremtidig forskning og studier fra hans høyt kvalifiserte team.»
-Dan Norman, President Synergy WorldWide

For mer informasjon om Hughes Center for Research and Innovation, klikk her.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us