Synergy feirer 20 år

For 20 år siden så Synergy WorldWide dagens lys i form av en liten hudpleiebedrift som tilbød en gyllen mulighet for enhver modig sjel som var villig til å begynne å spre ordet. Det de tidlige Synergy-pionérene ikke visste da, var at Synergy en dag ville bli løsningen for millioner av mennesker med et ønske om å revitalisere helsen sin og bli et eksempel til etterfølgelse.

“Leave a Legacy” blir født


Synergy Synergys grunnlegger, Dan Higginson, ble i ung alder involvert med The Stephen R. Covey Leadership Center. Han reiste fra bedrift til bedrift som konsulent, og lærte etter prinsippene han fant i Covey’s bestselgende bok, The 7 Habits of Highly Effective People. På et tidspunkt, ble Dan tildelt flere direktesalgsbedrifter han skulle jobbe med, noe han opprinnelig var svært skeptisk til. Likevel, tok det ikke lang tid før han innså at direktesalgsbedrifter ikke fortjente sitt dårlige rykte. Faktisk, ble det tydelig for ham at en direktesalgsbedrift hadde potensialet til å nyte stor suksess, men på en betingelse; at eksepsjonelle mennesker ville involvere seg.

Dan ønsket å starte en business som ville tiltrekke seg og belønne eksepsjonelle mennesker. Dans definisjon av begrepet, var at eksepsjonelle mennesker er mennesker som ønsker å hjelpe andre. Den typen mennesker som motiverer seg selv og andre til å utgjøre en forskjell. Streberne, de som skaper endringer og trendsetterne. Ja, Synergy ville bli bygd for den typen mennesker, av den typen mennesker.

Menn og kvinner med gründerånd føyet seg til Dan og andre, med håp om å gjøre et inntrykk på alle som krysset deres vei. De delte en alternativ måte å skape inntekt på, og fantastiske produkter i tillegg. Det tok ikke lang tid før de gjorde seg bemerket, og de hadde blikket godt rettet mot fremtiden mens de spredde ordet. “Leave a Legacy”, eller “bli et eksempel til etterfølgelse”, ble Synergy WorldWides passende og ektefølte motto.

Tidlige røtter i Synergy Japan


To guarantee that Synergy would build a strong worldwide presence, the first market of focus was none other than Japan, known at the time as the hardest market in which to achieve direct-sales success. Placing paramount importance on product quality and scientific validation, Japanese consumers would only accept the best. If Synergy could become successful in Japan, it could become successful anywhere. Synergy’s earliest staff and distributors went to work and rolled the dice. The gamble paid off, as Synergy’s presence in Japan quickly became its greatest strength.

Synergy WorldWide går inn i partnerskap med Nature’s Sunshine Products


I 2000, bare ett år etter at selskapet ble grunnlagt, fikk Synergys pionérer presentert et tilbud fra den velrennomerte industrigiganten Nature’s Sunshine Products. Nature’s Sunshine har gang på gang bevist hvorfor de er i bresjen for forbedring av helse og velvære, gjennom bruken av eksepsjonelle produkter og sin stabile vekst. Nature’s Sunshine innså at Synergy hadde greid å skape et solid og misunnelsesverdig businessgrunnlag bygd på de riktige verdiene i Japan. Nature’s Sunshine ble derfor interessert i å kjøpe opp det unge selskapet, og uttrykte villighet til å la Synergy beholde merkevaren og forretningsstrukturen sin. Synergy ville på sin side selvsagt nyte godt av oppkjøpet på mange måter. De utrolige produksjonsfasilitetene, de kyndige og troverdige juridiske ressursene, årene med industriekspertise – alt dette hjalp Synergys pionérer å videreutvikle businessen.

Etter bare noen få måneder med forhandlinger, ble Synergy WorldWide offisielt et heleid datterselskap under Nature’s Sunshine Products. Over natten hadde begge selskapene samlet de betydelige ressursene sine og formet starten på et langt og innbringende partnerskap.

“Synergy er et utrolig sterkt merkevare med enormt potensial. Vårt fokus på Elite-helse er svært unikt og innehar kraften til å forandre menneskers liv. Og vi har akkurat begynt.”
-Terrence Moorehead, Nature’s Sunshine Products CEO

Synergy i dag


I løpet av de siste 20 årene har Synergy utviklet og forandret seg, men kjerneverdiene vil alltid forbli de samme. Synergy er best kjent for hjertehelseproduktet ProArgi-9+, for sitt filantropiske arbeid over hele verden, for sitt nyeste tilbud med Elite-helse mikrobiom-fokuserte produkter, og for sin uslåelige kompensasjonsplan. I tillegg, er det ikke mange selskap som kan si at hvert eneste parti av produkter, ingredienser og programmer blir nøye testet internt for kvalitet, renhet og styrke. Det finnes heller ikke mange som kan stole på høyteknologiske laboratorier og klinikker på en daglig basis, der kliniske studier utføres for å kvalitetssikre produktene.

“I dag blir Synergy stadig større og bedre, takket være de mange utrolige menneskene over hele verden som er med på å utgjøre en forskjell. Vi leter stadig etter nye måter å skape goder i samfunnene våre på. Vi leter etter måter å få våre venner og vår familie til å føle seg og fungere bedre på. Vi deler formler og løsninger som gir langvarige helsefordeler. Vi organiserer turer og opplæring som inspirerer og belønner den dristige. Vi feirer hverandres suksess. Vi jobber mot å bli eksempler til etterfølgelse.”
-Dan Norman, Synergy WorldWide President

Synergys produkt- og forretningsfordeler er noe å være stolt av, men Synergys bedriftskultur er det som skiller selskapet aller mest fra andre. Synergy er bygd på en arv av ærlighet, integritet og aktsomhet. De som føyer seg inn i rekkene forstår hvor viktige disse verdiene er.

Slike verdier har tiltrukket seg fenomenale ledere i Nord-Amerika, Asia og Europa. For øyeblikket står Synergy Korea som Synergys største marked, ledet av sterke og hardtarbeidende Executive Team-medlem-ledere, her vil vi spesielt nevne Yun Tae Hwang og Han Tae Hwang. I november vil Korea være stolt vert for 20th Anniversary Global Summit-konferansen, der mennesker fra hele verden vil samle seg for å delta i feiringen av Synergys fortid, og sette fart mot fremtiden.

“I denne bransjen er menneskene alfa og omega. Du kan ha de beste produktene og den beste kompensasjonsplanen, men hvis du ikke har fantastiske mennesker og ledelse, har du ingenting.”
-Dan Higginson, grunnlegger av Synergy WorldWide

Med sitt sterke fundament og to tiår med erfaring, og som del av Nature’s Sunshine-familien, går Synergy WorldWide en lys fremtid i møte. I år kan du være med og feire Synergys 20 år i drift. Du er invitert til å bli med på å forandre verden og transformere og forbedre menneskers liv sammen med Synergys globale stab og distributørflåte. Let etter måter å være et eksempel til etterfølgelse på hvor enn du er, og forandre liv over hele kloden med Synergy WorldWide.

Bli med på Synergys 20-årsfeiring, Global Summit-konferansen! Klikk her for mer informasjon.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us