Nyhet: Synergy Omega-3 kapsler!Møt det nyeste medlemmet i Synergy Europas Elitehelse-sortiment: Omega-3! Støttet av vår urokkelige dedikasjon til overlegen kvalitet er våre Omega-3 kapsler svært potente og rene for å kunne gi kroppen din de rikelige fordelene fra naturlig fiskeolje.
Hvorfor trenger vi Omega-3-fettsyrer?

Omega-3-fettsyrene hjelper menneskekroppen på mange vis, fra hjertet til hjernen, og til og med synet. Den eneste ulempen er at du kun kan få nytte av disse essensielle fettsyrene ved å innta dem gjennom mat eller kosttilskudd. Kroppen din kan ikke produsere Omega-3 selv, og dermed ender du opp på evig jakt etter enten nøye sammensatte måltider eller et pålitelig og praktisk kosttilskudd.

Hvorfor Omega-3 fra Synergy?

Synergys Omega-3-kapsler inneholder hver 1000 mg fiskeolje hentet fra fet fisk ifra kalde farvann. Disse makrell-, ansjos- og sardinkildene er kjente for å være rike på umettede EPA- og DHA-fettsyrer, mens de samtidig har et pålitelig lavt innhold av kontaminerende stoffer. En ekstra fordel er at du ikke trenger å bekymre deg for ubehagelig fiskesmak, siden våre Omega-3-kapsler inneholder naturlig sitronolje for en bedre opplevelse.

Synergy tar Omega-3-sikkerhet og renhet et enormt steg videre: Hvert parti med Omega-3-kapsler vi produserer gjennomgår streng laboratorietesting for å garantere at det er fritt for kvikksølv og andre tungmetaller. Du kan føle deg helt trygg på at fiskeoljen din er nøye testet, ren og effektiv når den kommer fra Synergy Worldwide.

Fordeler

• Effektive og praktiske kapsler
• Behagelig og naturlig sitronolje som maskerer eventuell fiskesmak
• Støtter normal hjernefunksjon
• Støtter hjertets normalfunksjon
• Bidrar til normalt syn og øyehelseVitenskap og forskning
Synergys produkter er basert på vitenskap, forskning og resultater som sikrer at de uten tvil vil fungere for deg. The Hughes Center for Research and Innovation ble designet for å bekjempe helsemegatrender som bygger på ugunstige kostholds- og livsstilsvalg med naturlige og næringsmessig terapeutiske produkter. Hughes Center er utstyrt med det aller nyeste innen utstyr og teknologi, og er Synergy Worldwides sentrum for produktutvikling.

Senterets avanserte teknologi lar Hughes Center-forskerne verifisere identiteten, renhetsgraden og effektiviteten til potensielle produktingredienser og samt jobbe for å finne kraftige og unike formler som bidrar til Elitehelse. Hvis en formel står seg gjennom alle de kliniske testene, innlemmes den i Synergys rekke av Elitehelseprodukter.

Kvalitetskontroll
I samband med moderselskapet Nature’s Sunshine Products nekter Synergy Worldwide å legge ansvaret for kvaliteten på produktene sine i hendene til utenforstående. Vårt produksjonsanlegg består av fire kvalitetskontrollaboratorier, og hvert eneste ett har sin egen rolle i å garantere kvaliteten på produktene. Forskerne våre har nesten 600 unike tester til disposisjon for å kunne fastslå kvalitet, renhetsgrad og styrke i alt av råmateriale og ferdigstilte produkter.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us