Leadership Retreat 2020: Stedsoppdatering!


Du er invitert til å feire sammen med Synergy i Rhodos, Hellas til neste år. Anledningen er Leadership Retreat 2020, med flere oppdaterte kvalifiseringsmuligheter som er designet for å hjelpe deg å nå hittil uante høyder når det gjelder suksess.

På grunn av ukontrollerbare omstendigheter og uro blant befolkningen i Tyrkia, endrer vi stedet der Leadership Retreat 2020 skal avholdes til Rhodos, Hellas. Rhodos ligger på sørøstkysten av øya, med utsikt over det vakre Egeerhavet. Her får du ta del i Synergy Europes spennende fremtidsplaner sammen med ansatte fra Synergy corporate og kollegene dine. På Leadership Retreat 2020 vil du få være med på teambuilding-aktiviteter og lederskapskurs, i tillegg til å nyte utmerket mat og den nydelige beliggenheten ved havet.

INFORMASJON

Når: Juni 2–7, 2020
Hvor: Rhodos, Hellas
Hvem: Kvalifiserte Teammedlemmer. Se kvalifiseringsinformasjon nedenfor for info om hvordan du kan få ta med deg en gjest.
Kvalifiseringsperiode: Juli 2019 – Desember 2019.

SLIK KVALIFISERER DU DEG:


KVALIFISER SOM ENKELTPERSON:
Behold rangen Team Leader eller høyere i tre av de seks kvalifiseringsmånedene.

OG

Øk det totale kombinerte TC1-volumet du akkumulerte i ditt svake ben fra januar 2019 – juni 2019 med 20 % i kvalifiseringsperioden.

Eksempel: Hvis det totale TC1-volumet i det svake benet ditt fra januar til og med juni 2019 var 36 000 CV, kvalifiserer du deg ved å overstige den mengden med 20 % i total TC1 CV fra juli til og med desember 2019. Dette betyr at du ville trengt 43 200 i kombinert CV TC1-volum i det svake benet i kvalifiseringsperioden, såfremt du mottar betaling som Team Leader eller høyere i tre av månedene mellom juli og desember.

SLIK KVALIFISERER DU DEG TIL Å TA MED EN GJEST
Behold rangen Team Leader eller høyere i tre av de seks kvalifiseringsmånedene.

OG

Øk det totale kombinerte TC1-volumet du hadde i det i det svake benet ditt fra januar 2019 – juni 2019 med 30 % i kvalifiseringsperioden.

Eksempel: Hvis det totale TC1-volumet i det svake benet ditt fra januar til og med juni 2019 var 36 000 CV, kvalifiserer du deg selv og en gjest ved å overstige den mengden med 30 % i total TC1 CV fra juli til og med desember 2019. Dette betyr at du ville trengt 46 800 i kombinert CV TC1-volum i det svake benet i kvalifiseringsperioden, såfremt du får betalt som Team Leader eller høyere i tre av månedene mellom juli og desember.

Mens du jobber for å kvalifisere deg til å bli med på denne turen, vil du samtidig kunne øke inntjeningspotensialet ditt og bli bedre rustet til å kunne høste fruktene av din blomstrende Synergy-virksomhet. Vi håper vi får gleden av å feire med hver og en av dere i 2020!


KLIKK HER for videosnutt fra vårt Leadership Retreat 2019 på Kreta

CONVERSATION

Instagram

Follow Us