Synergy Presenterer FL-3X: Ny Og Enda Bedre

Synergy FL-3X har vokst til å bli et populært kosttilskuddsprodukt blant aktive menn og kvinner over hele Europa. FL-3X har blitt et standardinnslag i skapene til idrettsutøvere, spenningssøkere og alle som liker å tøye, danse eller hoppe av glede.

I dag presenterer vi en ny grunn til å hoppe av glede: Nye og forbedrede FL-3X er lansert og tilgjengelig for ditt marked! Nå med en oppgradert formel og forbedret emballasje. Den er den perfekte følgesvenn å ha med seg på veien mot en sunn og aktiv livsstil.

Hvorfor FL-3X?

FL-3X-gelen er fylt til randen med fordeler fra glucosamin HCL, kondroitinsulfat og antioksidante planteekstrakter. Dette betyr at FL-3X er det perfekte tilskuddet for deg med en aktiv livsstil. De unike ingrediensene støtter måten du beveger deg på ved at den eksepsjonelle formelen bidrar til bevegelighet og fleksibilitet og støtter de grunnleggende bestanddelene i bindevevsproduksjonen. Gi deg sev muligheten til å være aktiv hele dagen, hver dag.


For ytterligere informasjon kan du lese og laste ned faktaarket vårt ved å klikke HER.


HØYDEPUNKTER:

• Støtter mobilitet, bevegelighetsrekkevidde og fleksibilite
• Glukosamin og kondroitin (begge fra naturlige kilder), er grunnleggende komponenter i leddvev som er involvert i produksjonen av gunstig hyaluronsyre
• Antioksidantholdige planteekstrakter inkluderer grønn te, druefrø, olivenblad og eplefrukt
• C-vitamin bidrar til kollagendannelsen for normal funksjon av brusk og bein
• Populært blant de som fører en aktiv livsstil
• God appelsinsmak


Nyt godt av fordelene fra FL-3X-gel-tilskuddet, og bestill det hjem i dag.


Hele juni vil hver bestilling som inkluderer vår nye FL-3X Gel få GRATIS FRAKT på bestillingen!*


Vitenskap og forskning
Synergys produkter er basert på vitenskap, forskning og resultater som sikrer at de uten tvil vil fungere for deg. The Hughes Center for Research and Innovation ble designet for å bekjempe helsemegatrender som bygger på ugunstige kostholds- og livsstilsvalg med naturlige og næringsmessig terapeutiske produkter. Hughes Center er utstyrt med det aller nyeste innen utstyr og teknologi, og er Synergy Worldwides sentrum for produktutvikling.

Senterets avanserte teknologi lar Hughes Center-forskerne verifisere identiteten, renhetsgraden og effektiviteten til potensielle produktingredienser og samt jobbe for å finne kraftige og unike formler som bidrar til Elitehelse. Hvis en formel står seg gjennom alle de kliniske testene, innlemmes den i Synergys rekke av Elitehelseprodukter.

Kvalitetskontroll
I samband med moderselskapet Nature’s Sunshine Products nekter Synergy Worldwide å legge ansvaret for kvaliteten på produktene sine i hendene til utenforstående. Forskerne våre har nesten 600 unike tester til disposisjon for å kunne fastslå kvalitet, renhetsgrad og styrke i alt av råmateriale og ferdigstilte produkter.


Merk:

*Bestillinger fra juni plassert ved å ringe eller sende e-post til kundeservice vil motta gratis frakt direkte. Alle kvalifiserende bestillinger gjort via nettsiden eller Autoship-bestillinger vil motta refusjon for fraktkostnaden som automatisk var belastet innen fredag uken etter bestillingen var gjennomført.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us