Cologne List®: Alle gode ting er tre

Etter en grundig tredjepartsanalyse har Synergys nye og forbedrede FL-3X-gel blitt oppført på Cologne List® sammen med våre elskede ProArgi-9+- og e9-produkter. Idrettsutøvere over hele verden benytter seg av Cologne List® for å vurdere om et kosttilskudd kan inntas i forbindelse med konkurrering på profesjonelt nivå. Dette gjør det enkelt for dem å identifisere og benytte seg av de beste produktene på markedet, noe som potensielt kan forbedre den generelle helsen og prestasjonsevnen deres.

Siden Synergys unike produktformler godkjennes av denne pålitelige og uavhengige organisasjonen, er det nå enklere enn noensinne å støtte den aktive livsstilen din. Bare les brosjyren for å lære mer eller ta en titt på Cologne List®-nettsiden for å få rask og enkel tilgang på Synergys produktinformasjon og forskningsfunn.


OM COLOGNE LIST®

Cologne List® ble opprettet av det olympiske treningssenteret Rhineland som verdens første antidopingplattform for kosttilskudd. Senteret er fortsatt den største antidopingplattformen den dag i dag. Alle produkter som er godkjent av Cologne List® har fått både merking og innhold kontrollert og testet gjennom labanalyse av en tredjepart. Cologne List® er anerkjent over hele Europa. Den forsyner både idrettsutøvere og produsenter med en sertifisert liste over produkter som har blitt testet for dopingrelaterte stoffer som anabole steroider og sentralstimulerende midler av et ledende laboratorium innen kosttilskuddanalyse.

Last ned og del Cologne List® brosjyren.

Besøk koelnerliste.com for mer informasjon.

Vil du dele de gode nyhetene? Del dette innlegget ved å klikke på et sosialt medie-alternativ under.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us