Oppdater treningsrutinene dine i sommer

I sommer nyter vi sola ved å endre på treningsrutinene våre og dra ut i det fri for å bevege på oss. Vi har derfor satt sammen en limited-edition kampanje for å hjelpe deg å prestere på topp i friluft: The Sports Pack Plus. Ikke nok med at denne pakken inneholder Proargi-9+ og e9, den omfatter også vår splitter nye og oppgraderte FL-3X Gel – og alle disse vil bidra med energi til sommeraktivitetene dine.

Vi har inkludert noen idéer nedenfor som kan bidra med inspirasjon til å endre på treningsrutinene, slik at du kan ha det gøy ute mens du er i aktivitet.

Gå en tur i naturen
Å gå på tur er en flott måte å nyte naturen rundt deg på. Du får strukket på bena og kjørt opp pulsen i samme slengen. Kanskje kommer du over vakre villblomster og dyreliv mens du utforsker nye stier og skaper nye, unike minner på veien.

Hoppetau
Du husker det kanskje som lekende lett å hoppe hoppetau da du gikk på barneskolen, men denne aktiviteten har utviklet seg til å bli minst like intens som andre former for trening. Selv om det kanskje ser lett ut, er det å hoppe tau en super øvelse når du vil få bedre utholdenhet og koordinasjon. Så, hvis du føler deg klar til å ta i tu med hoppetauet, prøv denne treningsøkten.

Friluftsyoga
Noe av det beste med yoga er at man kan praktisere det nesten hvor som helst, inkludert ute i det fri. Alt du trenger er en matte og litt tid. Det å gjøre yoga utendørs kan også hjelpe deg med å ta treningen til nye høyder, og dét på mange forskjellige måter. Det å praktisere i nye og ukjente omgivelser kan gi deg bedre selvtillit med tanke på praksisen. I tillegg føles det godt å fylle opp tomme energilagre ute i naturens harmoniske ro. Så, finn frem matta og ta turen ut for litt frisk luft og en oppkvikkende økt.

Sykkelturer i nabolaget
Å sykle en tur i nabolaget kan være en super måte å komme seg ut og utforske nye steder i lokalområdet ditt på. Du vil finne nye steder å besøke på din vei og oppleve alt byen din har å by på mens du sykler gjennom den. Har du ikke sykkel? Ikke noe problem! Det finnes mange steder som tilbyr sykkelutleie, med mange forskjellige typer sykler og prisklasser. Et raskt Google-søk viser deg alle sykkelutleiestedene i nærheten, så du kan komme i gang med sykkelutforskingen din.

HAR DU HØRT OM SYNERGYS MIDLERTIDIGE SPORT PACK PLUS-KAMPANJE? KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM TILBUDET.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us