Oppdatering: Biome Actives

Fra og med i dag vil hver eneste flaske Synergy Biome Actives inneholde flere kapsler per flaske. Biome Actives vil nå inneholde 90 kapsler, i motsetning til det tidligere antallet på 30. Dette fører til mindre svinn når det kommer til emballasje, og bedre tilgjengelighet med tanke på din kontinuerlige innsats for å ta vare på mikrobiomet ditt.

Vennligst merk at prisen på Biome Actives har gått opp for å gjenspeile det økte antallet porsjoner. Selv om prisen har gått opp, har verdien på hver flaske også gått opp, siden du nå får mer produkt for pengene.

Biome Actives formel er lagd med et optimalt forhold mellom inulin og Bacillus coagulans CFU-er. Dette hjelper deg å opprettholde den mikriobielle balansen i fordøyelsessystemet samtidig som du bidrar til sunne avgiftingsprosesser. Selv om Synergy har forandret på mengden i hver flaske, er kosttilskuddsammensetningen uendret. Slik kan du forsikre deg om at du og mikrobiomet ditt får et Elitehelse-kosttilskudd av høyeste kvalitet i hver eneste kapsel. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us