Leadership Retreat 2023

Gjør deg klar for en unik og givende opplevelse med Synergy WorldWide! Kvalifiser deg og kom sammen med andre hardtarbeidende Synergy-teammedlemmer fra hele Europa på en idyllisk beliggenhet. Nettverk og delta på spesielle Synergy-kurs, lær og nyt det gode selskapet og samtaler i solen.

Vil du vite hvor? Følg med og sørg for å delta på Kickoffs 2022, hvor salgsteamet vårt vil fortelle deg hemmeligheten. Utgifter til hotell, måltider og bakketransport dekkes av oss. I tillegg vil vi gi en reisekredittrefusjon. 

Sett deg mål og meld deg på i dag for å kvalifisere deg til Leadership Retreat 2023! 

DETALJER

Kvalifiseringsperiode: Januar 2022 – Desember 2022
Arrangement dato: TBD, 2023
Hvor: Rhodos, Hellas
Hvem: Kvalifiserte teamledere og høyere. Se kvalifiseringsdetaljene nedenfor for informasjon om hvordan du også kan tjene en plass for gjesten din.
Hvem kvalifiserer: Europeiske Team-medlemmer som har oppnådd GOLD eller høyere som sin "høyeste tittel" før slutten av 2022.

Hvordan kvalifisere

· Oppnå rangering som TEAMLEDER eller høyere.
· Opprettholde den rangeringen i minst 6 måneder av året, inkludert desember. 
· I tillegg må ditt totale volum for svake ben* for 2022 overstige ditt totale volum for svake ben i 2021 med følgende prosenter**

Pin-nivå % av veksten for
å kvalifisere deg selv
% av veksten for å
kvalifisere deg selv og en gjest
<- Team Leader 20% 30%
Team Manager 15% 23%
Team Director 10% 15%
Team Elite -> 5% 8%


Vilkår og betingelser
- * Volum for svake ben beregnes ved å legge sammen TC1-volumet for svake ben hver måned gjennom den(e) angitte perioden(e).
- **Basert på din betalte rangering i desember 2021. Sjekk din betalte rangering i desember 2021 for å vite hvor mye % du trenger for å øke volumet med. 
- Husk at du må være aktiv på "Abonner og spar" med bestilling, samt opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver av kvalifiseringsmånedene for å kvalifisere for eventuelle Synergy-kampanjer.
- Gjesten må være ektefelle/partner, eller forretningspartner knyttet til din Synergy-virksomhet. Det kan ikke være et annet Synergy-teammedlem.
- Alle aspekter av dette kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og kan ikke løses inn mot kontantverdi. Mottakeren må ha god anseelse hos Synergy WorldWide på tidspunktet for retretten.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us