Månedens produkt: Body Prime

I mars gjør vi Body Prime til månedens produkt. Et av våre basisprodukter og en favoritt, er Body Prime den perfekte følgesvennen for å forberede kroppen på ethvert helseregime. I mars kan du nyte de fantastiske fordelene med Body Prime med en rabatt på 10 % på enkeltenheter.Med 400 mg magnesium (i 2 kapsler som anbefalt bruk) støtter Body Prime riktig elektrolyttbalanse samt naturlig energimetabolisme.

Men hva er magnesium? Magnesium er et makromineral som trengs av kroppen i store mengder. Det gir helsemessige fordeler som retter seg mot alle systemer i din kropp. Det er det 11. mest tallrike elementet i vår kropp, og dets ioner er essensielle for alle celler.

Hva annet inneholder Body Prime?

· Eplepektin - Pektin er en løselig fiber som kan finnes i planteceller. Eplepektin kan finnes i huden og fruktkjøttet til ferske epler. De fruktbaserte ingrediensene i Body Prime kommer fra kilder som ikke er genmodifisert.

· Sviskepulver - Sviskepulveret er av dehydrert fruktkjøtt av svisker og har mange uløselig fiber. Denne frysetørkes av den svært næringsrike sviskefrukten og har styrken av den ernæringsmessige fordelen som finnes i den ferske versjonen.

Ikke gå glipp av vår fantastiske mulighet og prøv Body Prime til en rabattert pris denne måneden. Klikk her, bestill nå og se fordelene selv!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us