MARCH MADNESS: Lynsalg!


I år betyr March Madness virkelig galskap ... Det er STØRRE og BEDRE!

I tillegg til den fantastiske March Madness-kampanjen vår som varer en hel måned, slipper vi løs en virvelvind av besparelser fra 18. til 25. mars. Få opptil 20 % rabatt pluss GRATIS FRAKT på ALLE PRODUKTER som ikke var nedsatt i utgangspunktet. Ingen produkter eller pakker blir til overs! 

Rabattene er skreddersydd basert på bestillingens CV: Jo mer du handler, jo mer sparer du - så enkelt er det! I tillegg forblir CV-verdien din den samme! 

Og det beste av alt? Når det gjelder antall CV-er, er dette Flash-salget kompatibelt med den månedslange March Madness-kampanjen. La CV-ene fra disse produktene telle for å kvalifisere bestillingen din, samtidig som de beholder sin opprinnelige rabatt. 

NÅR DU KJØPERSPARER DU
100 CV – 299 CV10% rabatt (med full CV-verdi)
300 CV- 699 CV15% rabatt (med full CV-verdi)
700 CV elle mer20% rabatt (med full CV-verdi)

Du kan benytte deg av dette lynsalget på alle kvalifiserte bestillinger som ikke er abonnementsbestillinger (spotbestillinger, aktiveringsbestillinger og/eller oppgraderingsbestillinger).  


Merk:    

- Du må være aktiv på Subscribe and Save for å benytte deg av denne kampanjen.  
- Denne kampanjen gjelder kun for bestillinger uten abonnement.  
- Større pakker uten kvalifiserende volum er ikke kvalifisert for kampanjen.    
- March Madness- og Flash Sale-rabatter er ikke kumulative. 

 
Har du kunder? Flash-salget er også tilgjengelig for alle kunder, med 10 % rabatt pluss gratis frakt på alle produkter som ikke opprinnelig var nedsatt. Spre budskapet om March Madness!   

Ikke la denne muligheten gå fra deg - sett kryss i kalenderen og benytt deg av det uslåelige tilbudet som er tilgjengelig frem til 25. mars.   

 


CONVERSATION

Instagram

Follow Us