Bli med på oppskriftskonkurransen SLMsmart Recipe Contest!

Over hele verden snakker Synergys teammedlemmer og kunder om SLMsmart Meal Replacement, og etter en smak av denne vaniljeshaken forstår du hvorfor.

Meal Replacement er kremete og forfriskende og inneholder alle de vitaminer og mineraler som et sunt og balansert måltid skal inneholde. Nevnte jeg at denne enkle måltidserstatningen kan hjelpe deg med å beholde kroppsvekten og til og med å gå ned i vekt? SLMsmart smaker faktisk så godt at du gleder deg til frokostshaken din når du kreker deg ut av senga om morgenen.

Men noe av det beste med SLMsmart er at den er så anvendelig at du kan bruke kreativiteten din og tilsette sunne favorittingredienser for et ekstra smakskick.

Nå spør vi deg om du vil dele dine beste SLMsmart-ideer med andre?

Send dine beste SLMsmart-oppskrifter til marketing@synergyworldwide.com mellom 1. og 30. november. OBS! Max 1 oppskrift per person per uke.


De mest fristende oppskriftene vil bli utprøvd av en testgruppe som velger ut de 5 beste. De vil vurdere både kreativitet og smak! Men husk; det skal være sunt!

Bli blant Topp 5 og få én av disse prisene:

1. plass  – 2 bokser SLMsmart Meal Replacement, 2 esker e9 og 1 NY SLMsmart shakerflaske
2. plass  – 2 bokser SLMsmart Meal Replacement, 2 esker e9 og 1 NY SLMsmart shakerflaske
3. plass – 1 boks SLMsmart Meal Replacement og 1 NY SLMsmart shakerflaske
4. plass – 1 NY SLMsmart shakerflaske
5. plass – 1 NY SLMsmart shakerflaske

REGLER FOR INNSENDING AV OPPSKRIFTER

For at vi skal vurdere den innsendte oppskriften må e-posten inneholde: 

1. “SLMsmart Recipe Challenge” i e-postens emnefelt.
2. Type og mengde ingredienser samt fremgangsmåten.
3. Ditt ID-nr. hos Synergy pluss navn og adresse.
4. Et foto av det ferdige produktet.

Klikk her for å se et eksempel på innsending av oppskrift >>

Etter hvert som fristende oppskrifter havner i Innboksen vår, vil vi plukke ut de beste og poste dem på Synergy WorldWides offisielle Facebook-side (ikke den norske siden; søk opp den offisielle siden som har adresse Utah og navnet Synergy på bildet). Trykk Like og følg med på oppskriftene som legges ut!

Begynn å eksperimentere og send oss dine SLMsmart-oppskrifter! Vi gleder oss til å teste de beste oppskriftene og å annonsere vinnerne av oppskriftskonkurransen SLMsmart Recipe Contest!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us