SLM 10 Club i rampelyset

Suksess med SLMsmart

I første runde av Synergy WorldWides kampanje SLM 10 Club, aktiverte 24 europeiske teammedlemmer minst 10 personer på SLMsmart aktiveringspakker. Da SLMsmart og e9 ble lansert i september 2014, tok disse teammedlemmene utfordringen og delte disse nye produktene med familie, venner og bekjente, og oppnådde stor vekst i forretningene sine. Vi er stolte over alle som nådde dette målet og er begeistret over å se at flere slutter seg til SLM 10 Club i 2015. Klikk her for å lære mer om SLMsmart-kampanjene.

Tre av de kvalifiserte har delt sin historie med oss, og vi tror de vil inspirere deg og hjelpe deg med å aktivere flere på SLMsmart-pakninger. 


Evelyn Barckhan
Team Leader, Tyskland


Evelyn er overbevist om at SLMsmart-systemet er effektivt og nyttig og er en entusiastisk bruker, og hun oppdaget at SLM 10 Club-kampanjen gjorde det mye enklere å fortelle andre om Synergys vektkontrollsystem. Hun opplevde en dramatisk forskjell i sitt eget liv etter å ha brukt SLMsmart Meal Replacement.

Tilnærmingen hennes er enkel. Hun spør andre om de er interessert i optimal kroppsvekt og kroppsforming. Hun holder også SLMsmart-parties hvor de inviterte får teste SLMsmart Meal Replacement i en rekke smaksvarianter og brukt i enkle oppskrifter. Dersom kundene er opptatt av prisen, lar hun dem regne ut hva det vil koste å erstatte 1-2 daglige måltider med SLMsmart, slik at de ser at de faktisk vil spare penger.

Responsen fra deltakerne har vært overveldende positiv. De ble imponerte over resultatene og måten SLMsmart-systemet kan tilpasses en hvilken som helst livsstil. Siden programmet er så fleksibelt, kan brukerne lage seg et system som passer deres behov og som hjelper dem til å nå målet.

Da Evelyn startet, var de yngste teammedlemmene hennes ikke så interessert i helse. Men det har endret seg.

“Gjennomsnittsalderen i teamet mitt er mye lavere enn tidligere,” sier Evelyn.

Den nye energien i teamet har gitt en kraftig økning i forretningen hennes. Salget har økt, og Evelyn ser frem til å nå neste pin-nivå i løpet av de nærmeste månedene. Hun vil fortsette å dele Synergys unike forretningsmulighet med så mange som mulig.


Michele Guardascione
Team Director, Italia

Suksess er ikke ukjent for Michele Guardascione. Han trives med å konkurrere og elsker en god utfordring, og derfor appellerte SLM10 Club til ham. Han fikk ikke bare hjelpe andre til å leve sunnere liv; han kunne også tilby dem en mulighet til å få bedre økonomi. SLM 10 Club-kampanjen har økt antallet teammedlemmer i hans downline. SLMsmart-systemets effektivitet har inspirert ham til å dele sin personlige erfaring med andre.

“SLMsmart har forandret meg både fysisk og mentalt,” sier Michele.

Han er begeistret over mulighetene SLMsmart har gitt ham, men han er aller mest glad over forandringene han ser i teamet sitt og over de fantastisk positive tilbakemeldingene. Michele mener han har alle de verktøy han trenger for å nå sitt neste store mål; rangopprykk til Pearl Executive.

“Du lykkes bare dersom du liker det du gjør,” sier han.


Dieter Nagl
Tyskland

SLMsmart har vekket oppsikt siden lanseringen i september 2014, og teammedlem Dietr Nagl drar fordel av denne suksessen når han bygger sin egen forretning. Etter at han begynte å fokusere på SLMsmart-systemet, har han sett at målgruppen er endret til dem som er opptatt av vektkontroll. Han deler sin personlige suksess med en helt ny demografisk gruppe. Dietr sier at SLM 10 Club-kampanjen har gjort det enklere å dele SLMsmart med andre.

De nye kundene og distributørene som Dietr har aktivert på SLMsmart, elsker den gode smaken og hvor enkel shaken er å bruke i en travel hverdag.  Han tilbyr kontinuerlig støtte til kunder som satser på stort vekttap på sikt og hjelper dem med å holde kursen. Hans positive erfaring med Synergy er forsterket gjennom kampanjen SLM 10 Club, og han er sikker på å oppnå suksess med forretningen sin. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us